mpiwowski 182 Opublikowano 28 Października 2018 5 minut temu, mantis napisał: hahahhaahha xDDD true Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Października 2018 1 godzinę temu, mantis napisał: Czyżby 2007 rocznik? Foty stuffów są jak wino. Chyba tak Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 18 Listopada 2018 Jorge podczas pierwszych testów rakiet Diabolo [koloryzowane] Trochę historii Początkowo rakiety te miały być wykorzystywane w przemyśle kosmicznym do wynoszenia sprzętu na orbitę lecz zrezygnowano z tego pomysłu po tym jak rakieta eksplodowała zaraz po starcie i pozostawiła na niebie efekt migotania, do tego dochodził nieprzemyślany system zapłonu silnika gdzie trzeba było wysyłać gościa z zapalniczką żeby odpalił lont co skutkowało kontuzjami XD Po tych incydentach Jorge przemianowało te rakiety na fajerwerki to tyle z historii :DD Tak jakoś mnie naszło na mema w nocy 2 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 22 Listopada 2018 Dnia 20.11.2018 o 21:11, KrychFire napisał: Źródło: taniefajerwerki No tak...TANIEfajerwerki xd 2 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 22 Listopada 2018 1 godzinę temu, Mroczny napisał: No tak...TANIEfajerwerki xd Nie dość że bawi to i jeszcze uczy xD Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zapanował chaos.Ludzie boją się jednego gościa o pseudonimie Farasz który rzuca z góry swoją amonicją którą ma na Sylwestra.Chodzi o bardzo popularne petardy picollo które używa sie też w celu odstraszania zwierząt.Oczywiście nie mogły one tak sobie wejść na rynek znając ich siłę.Dlatego testowalo je najlepsze wojsko w naszym kraju.Na szczęście udało sie ubłagać 3 kategorię dla tych mocnych petard. 2 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 26 Listopada 2018 Rodzice na całym świecie są często dręczeni pytaniem, skąd się wzięły. Ja poszedłem krok dalej i zadałem sobie pytanie o to, skąd wzięli się najbardziej elitarni piromaniacy. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi