adis1322 0 Opublikowano 29 Października 2018 Siemka! W tym roku na fajerwerki chce przeznaczyć max 400zł, póki co mój wybór zamieszczam poniżej. Doradźcie co waszym zdaniem warto zostawić a co zmienić i czy będą to dobrze wydane prawie 4 stówki. Dzięki i pozdro! Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 29 Października 2018 to txb014 tak nas korci, żeby doradzić coś innego chyba Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 29 Października 2018 Ten nightshow wymień na coś innego bo to już nie to samo, ma prawie połowę prochu mniej weż songa, spektrum albo sorbeta Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 29 Października 2018 Zgadzam się z przedmówcą, myślę że warto trochę dopłacić i wziąć TXB022 Spektrum. Ta wyrzutnia jest naprawdę cudowna, w dodatku optymalnie uzupełni Twój pokaz. Z tego co widzę, planujesz dużo złota, zaś tu masz bardzo fajny mix efektów z rewelacyjnym cracklingiem na koniec. Szczerze polecam! Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Października 2018 Potwierdzam, ładnie daje Spektrum. Sorbet też jest extra, również polecam. Song w sumie też. Cała trójca jest bardzo dobra. Najlepiej weź wszystkie trzy. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 30 Października 2018 Bierz spektruma jak wyżej mówią; ). Ogolnie fajny mix efaktów bedziesz miał. Cytuj
0 adis1322 0 Autor Opublikowano 30 Października 2018 Spektrum miałem w zeszłym roku i zrobił miazgę lecz w tym roku chciałem coś innego Hmm może skuszę sie na tego songa. Cytuj
Pytanie
adis1322 0
Siemka!
W tym roku na fajerwerki chce przeznaczyć max 400zł, póki co mój wybór zamieszczam poniżej.
Doradźcie co waszym zdaniem warto zostawić a co zmienić i czy będą to dobrze wydane prawie 4 stówki. Dzięki i pozdro!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi