Skocz do zawartości

[Luk2583] Stuff na sylwka 18/19r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dawno mnie tu nie było ale zaczyna się i u mnie dziać, właśnie przyszła pierwsza paczka z piroartu, dzięki za miły gratis w postaci hi-teca. 

Oprócz tego co na zdjęciu mam jeszcze 

-Jw49

- Tectonic

-2x xextreme 

Niestety nie posiadam zdjęcia. 

IMG_20181031_065449.jpg

Opublikowano

To masz starego hi-teca kolego z czasów PRL także przemyśl czy warto odpalać ^^. Ogólnie eleganckie kosteczki sorbet na 100% cię zadowoli w moim stuffie również w tym roku się znajdzie.

Opublikowano

Stuff ciekawy tylko ta viva kuje w oczy

Opublikowano

Viva mnie poprostu zaciekawiła, lubię sprawdzać firmy których jeszcze nie miałem dlatego kupiłem jedna mała wyrzutnie na test ?  W listopadzie zamawiam następne piro, mam nadzieję większą ilość niż teraz ale to się okaże. 

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ładnie na niebie. Zastanawiałem się nad Ariesem jednak z niego zrezygnowałem na rzecz Funke - zobaczymy co ta firma potrafi. U mnie w poście część pierwsza już rozpakowana, a już niedługo kolejna paczka :)

PS. Widzę, że w tym roku Gliwice będą trzęsły okolicą :) i nie będę sam z większym arsenałem.. 

Opublikowano

No fajny stuff Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie przyszła do mnie mała paczka do zabawy ?

IMG_20181114_160726.jpg

Opublikowano

Do zabawy. :P ja tu widzę potężne rakiety ! lipy nie będzie. ;)

Opublikowano

Dzięki, staram się wybierać najlepsze efekty ??

Opublikowano

Musze pochwalić za dobór wyrzutni.Fajnie wybrałeś.Należysz do kolejnych osob testujacych Pantę.Coraz wiecej ich?.Sorbet zrobi różnicę?.Zazdroszcze gwizdkow...Potrafia zrobić zamieszanie?

Opublikowano

Więc i do mnie dzisiaj dotarła paczka z piroart.eu z miłym gratisem za co dziękuję ?

Jako gratis otrzymałem wyrzutnie Nile z Komety. 

IMG_20181123_161151.jpg

IMG_20181123_161217.jpg

Opublikowano

Będzie gruby sylwester u ciebie

Opublikowano

Pięknie, wiele wyrzutni jest mało znanych, widzę też te "zabytkowe", które na pewno sprawią że Sylwester będzie szczególnie interesujący. Do tego te rakiety :) Bardzo mi się podoba.

• Like 1
Opublikowano

Bardzo różnorodny rodzaj kostek,który  mi sie mega podoba. Cos jeszcze dojdzie czy to juz koniec twoich zakupów? Co do MC2 planujesz 3 na raz odpalic?

Opublikowano
10 minut temu, KrychFire napisał:

Bardzo różnorodny rodzaj kostek,który  mi sie mega podoba. Cos jeszcze dojdzie czy to juz koniec twoich zakupów? Co do MC2 planujesz 3 na raz odpalic?

Mam w planach jeszcze jedne zamówienie zrobić w grudniu i ew. Coś w marketach kupić o ile będzie coś ciekawego ? MC2 mam w planach odpalić wszystkie 3 na raz w układzie fan, a dlatego MC2 gdyż maja efekt komet ?

Opublikowano

Piękne kosteczki zakupiłeś.Iealnie wybrales w przedziale cenowym.Na ten moment nie widze lepszych w kwocie ok 30zl  od 16stek z Pyromoravi.Final Cake 1 czesto jest w stuffach zauważylem.Zaczynam zalowac,ze kej nie kupilem?.Ciekawe jak wypadnie ta 19stka od Panty.Niezly pomysl z tym polaxzeniem macrokosmosow...Na pewno zrobi duzo wieksze wrazenie bo jest troche mozolna jak dla mnie....Co 2 strzal to croseta...Kiedy naleci na crosete efekt 2 wyrzutni powinno byc duzo ladniej

Opublikowano

Wyrzutnie 4

Rakiety 4+

Ogólna ocena: kolejny użytkownik, który stawia na klasyki z domieszką nowości. MC II mi się osobiście nie podoba i zaniża ocenę. Hi-Tec na NWP? Nie ma podstawki jak JW90

Opublikowano

Sporo kostek strasznie mieszany trochę małych kostek i trochę dużych stuff dobrze się prezentuje.  :) ładnie to już wygląda. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stuff kozaczek mega max.. wyrzutnie rewelacja... stara już niestety troszke słaba jw90..   zazdroszcze wyrzutni aries :D

Opublikowano
2 godziny temu, endriu123457 napisał:

Stuff kozaczek mega max.. wyrzutnie rewelacja... stara już niestety troszke słaba jw90..   zazdroszcze wyrzutni aries :D

Liczę się z tym że jw90 może być słaba, ale jednak jw90 to wspomnienia z dawnych lat i postanowiłem że muszę ją mieć ?

Opublikowano

A więc dzisiaj pojechałem na zakupy i oto co udało mi się kupić ?

IMG_20181207_095819.jpg

• Like 1
Opublikowano

Zacnie ! tylko się nie opij przed 00:00 bo możesz nie mieć siły tego nosić :D

Opublikowano

Widzę, że luk szalejesz w tym roku. Naprawdę ciekawy i zróżnicowany stuff. Mam nadzieję, że będzie ci dobrze służył. :D

Opublikowano

No to odmienne kompletnie wyrzutnie tersz zakupiłeś?.Nie widziane w stuffach właściwie?.Zestaw piro klasa sama w sobie.

Opublikowano

To i mi doszło lekkie wzmocnienie Arsenalu ?

IMG_20181214_123525.jpg