luk2583 11 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 1 minutę temu, Rychu napisał: Świetny stuff ! Chętnie obejrzałbym wszystko na żywo. Masz już kolejność odpalania? Planujesz nagrywać efekty? Zapraszam 1go Stycznia będe odpalal to wszystko połączone, jeśli masz. Czas, ochotę to nie widzę problemu Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Panie pan żeś zwariował na maxaaa same konkret skrzynie z zawartoscią prochu... coś pięknego luuuuuzeeek. Cytuj
luk2583 11 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 1 minutę temu, endriu123457 napisał: Panie pan żeś zwariował na maxaaa same konkret skrzynie z zawartoscią prochu... coś pięknego luuuuuzeeek. Oczywiście Ja z endriu postrzelamy coś po świętach Może nawet i jakiś filmik się znajdzie Cytuj
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2018 Wy razem macie towaru na 3 sylwestry Tylko żeby w dzienniku zachodnim o was nie pisali Cytuj
luk2583 11 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2018 14 godzin temu, FANATYK napisał: Wy razem macie towaru na 3 sylwestry Tylko żeby w dzienniku zachodnim o was nie pisali A jakby to połączyć z sylwestrem w Bydgoszczy i Twoim Fanatyk to by była dopiero miazga Cytuj
luk2583 11 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2018 Miałem dzisiaj sporo czasu, a więc podłączyłem wyrzutnie w kilka paczek które będę łączył je ze soba na miejscu 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Brawo!Bardzo starannie wykonane widze.Ale to bedzie pokaz łoo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi