Ssak 13 Opublikowano 31 Października 2018 Przedstawiam wam mój stuff na tegorocznego sylwestra starałem się dobierać jak najkorzystniejsze produkty w swoich cenach. Jak co roku u mnie bez szaleństwa ale coś tam strzele Ps: Dziękuje firmie PiroArt za fajny gratis 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Listopada 2018 Tak elegancko.Katowka fajna...Mialem 2 lata temu your control od tego producenta...Wtedy efekt niebieskich gwiazd calkowicie przykryl niebo. 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzięki za miłe komentarze zazwyczaj wybierałem oklepane produkty od jorga lub triplexa w tym roku postanowiłem przetestować trochę innych importerów pewnie dojdzie jeszcze jakaś kostka z marketu bo pewnie nie będe mógł się opanować Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 21 Listopada 2018 Dobre rakiety, ładne wyrzutnie Będzie co robić, pochwalisz się jaki gratis otrzymałeś? Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 21 Listopada 2018 2 godziny temu, Mouthes napisał: Dobre rakiety, ładne wyrzutnie Będzie co robić, pochwalisz się jaki gratis otrzymałeś? Widać na zdjęciu że Arctica Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 22 Listopada 2018 Super zestaw Rakiety Fantasy Crackling są mega miałem rok temu, efekty leciały praktycznie do ziemi a i pisk całkiem mocny do tego widzę dobre kosteczki, szczegolnie podoba mi się x-type no i ten cudowny gratis w postaci Arctica ahh 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Jak myślicie w jakiej kolejności powinienem odpalać te wyrzutnie ? i czy warto dać fantasy cracling thunder po wyrzutniach czy lepiej wcześniej je odpalić ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Możliwa kostka doszła i rakiety Mistrzowie ognia które są naprawde ok.Całość może się podobać.Rakiety ja bym odpslił przed kostkami.Na koniec dalbym katowke,przedostatnią fabolaus a 3 od końca Alchemik.Dalej to już wiadomo.Udanego Sylwestra 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki tak zrobię i również życzę udanego wystrzałowego sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi