Gerlach 7 Opublikowano 7 Listopada 2018 Tak prezentuje się mój stuff na sylwestra 18/19. Hi-tec i Arctic w gratisie za co bardzo dziękuje Nie wiem czy jeszcze coś dojdzie, ponieważ w tym roku sylwester na wyjeździe Paczka ze sklepu Piroart Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ładnie wygląda i dobre gratisy, somsiad będzie zazdrosny Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Listopada 2018 Same ciekawe, dobrze dobrane kosteczki i mały finał w postaci viseriona również się znalazł Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 8 Listopada 2018 Skromnie ale bardzo efektownie widzę że postawiłeś na efekty i wybrałeś kostki o kalibrze 25mm świetny kompromis mięczy 30 a 20 mm naprawdę mi się podoba jest i Viserion na sam finał który cały czas trzyma poziom fajny stuff bez zbędnych dupereli. Cytuj
Merik 1 Opublikowano 8 Listopada 2018 Ile Ci wyszło za całość? Ja w tym roku planuje coś podobnego, skromnie ale bez zbędnych 'pierdół', które zawsze i tak kupuje a potem narzekam, że zamiast tego mogłem 1 kostkę dobrać :P. Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 Za całość z przesyłką 258 zl z tym, że Arctic i Hitec byl w gratisie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Listopada 2018 W tej kategorii cenowej naprawde super wyrzutnie☺.Wiem,ze kazdy ma swoje zdanie,ale Viserion ktora odpalilem rok temu byla lepsza od wiekszej polowy duzych wyrzutni kalibru 1,2 ktore mialem...Rozbryzgi wrecz gigantyczne,przepiękne...Kosteczki od pyro moravi tez sa sa super...Wirtuozernie wygladaja na filmikach...Mowisz,ze niewiadomo czy dojdzie cos...Stawiam,ze dojdzie bo wczesnie jeszcze jest i na pewno cos Ci wpadnie w oko 1 Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 12 Listopada 2018 Jak za taką cenę to powiem że konkretnie i różnorodnie! Wyrzutnie się super prezentują, dadzą efekt, nie zawiedziesz się na nich Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 Dzisiaj dotarła do mnie kolejna malutka paczuszka Nie sądziłem, że moździerz będzie na NWP Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 15 Listopada 2018 No skoro mozdzierze zostały wycofane ze sprzedaży to nie będzie to przecież CE Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Listopada 2018 Mała paczka a cieszy. Widać że nastawiłeś się głównie na emitery czyli huk ale dobrze że się zaopatrzyłeś w moździerz i to nie byle jaki ten z Triplexa ma bardzo dobre efekty i dobrą cene widzę też cyrkoblice Funke też są ciekawe myślę że będziesz z nich także zadowolony. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Listopada 2018 Te cyrkoblice funke to tak średnio, trafiają się niewypały a kosztują ze 20PLN. Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 Te cyrkoblice widziałem tylko na YT i chciałem zobaczyć na żywo Moździerz musiał być, a petardy do zabawy Będzie jeszcze jedna paczka Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 15 Listopada 2018 No no...Moździerz nie wiem jak ale zdobyles...Gdzie kupowales? Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 5 minut temu, damian7878 napisał: No no...Moździerz nie wiem jak ale zdobyles...Gdzie kupowales? Moździerz z PiroPolska. Drogi, ale mam nadzieje, że warto. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Listopada 2018 7 minut temu, damian7878 napisał: No no...Moździerz nie wiem jak ale zdobyles...Gdzie kupowales? pewnie piropolska Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 No i kolejna paczuszka u mnie. Zamówień już nie będzie, ale przewidziana jest jakaś kostka z marketów. Wstawie zdjęcie całości bliżej sylwestra Moździerze kupione na promocji Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zdecydowanie w sam raz do zabawy.Przez swoje życie przetestowalem wszystkie moździerze od tripleksa jakie tylko byly prócz Specjalisty.Nie mialem zastrzeżeń do choćby jednego.Te ktore masz też mi sie podobaly i nie mialem zawodu. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Listopada 2018 Dobry zakup przyzwoitych moździerzy z triplexa za niską cene było warto zdecydowanie. trochę rozświetlisz niebo. Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Tak prezentuje się całość na ten rok. Miało być jeszcze zamówienie, ale rezygnuje z powodu sylwestra na wyjeździe. Możliwe że dojdzie jeszcze coś z marketów Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ładnie, różnorodnie. Dobre kostki od Pyro Moravi, mocny huk i moździerze! Pozdrawiam Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Na bogato sporo tego masz osobiście to zamieniłbym jeden z tych moździerzy na kostkę ale ja to ja świetny stuff. Cytuj
Gerlach 7 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2018 4 godziny temu, Kamil911 napisał: Na bogato sporo tego masz osobiście to zamieniłbym jeden z tych moździerzy na kostkę ale ja to ja świetny stuff. Doszedłem do tego samego wniosku, ale nie wykluczam jeszcze kosteczki z jakiegoś marketu. Czas pokaże Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Mi się osobiście podoba, masz i zabawę i efekty na północ, jak dla mnie jakaś 30mm jeszcze do kompletu i by było prima sort Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi