luk2583 11 Opublikowano 8 Listopada 2018 Hej, panowie potrzebuje waszej rady, szukam konkretnej wyrzutni kątowej na finał, myślałem nad px pro 9 choć może ktoś ma lepszą propozycje, tylko wyrzutnie z których strzelaliscie, a nie które widzieliście na filmie. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 12 Listopada 2018 14 minut temu, HastleR napisał: Crater 2x plus 2x crump 2x titanium green Taaaaaaa, a w tej bajce były smoki ? Cytuj
0 Rychu 5 Opublikowano 12 Listopada 2018 Wg mnie sporo jest dobrych wyrzutni na zakończenie. Wszystko jednak zależy od tego jakie użyjesz wyrzutnie podczas pokazu. Osobiście po raz kolejny pokaz zakończę wyrzutnią Piromax'a - PXB3904 'Crump' (jeśli nie znajdę interesującego mnie One-Row'a). Ogólnie wg. mnie wyrzutnia rozłożysta zajmująca dość sporą ilość nieba, wystrzały wystarczająco głośne, efekt - kwestią gustu. Cytuj
0 luk2583 11 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Bo kupiłem ariesa z Panty i na filmie czuje jakiś niedosyt na finał Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 13 Listopada 2018 Crump nie jest już tak dobry jak kiedyś. Od 2017 roku ma słabszą wersje. Cytuj
0 luk2583 11 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Mpi a Ty co byś polecił? Mpi a Ty co byś polecił? Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2018 Moim zdaniem bo zmianach przepisów nie ma lepszej aktualnie niz Crater od Piromaxa Cytuj
Pytanie
luk2583 11
Hej, panowie potrzebuje waszej rady, szukam konkretnej wyrzutni kątowej na finał, myślałem nad px pro 9 choć może ktoś ma lepszą propozycje, tylko wyrzutnie z których strzelaliscie, a nie które widzieliście na filmie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi