INS-Fireworks 6 Opublikowano 9 Listopada 2018 Witamy serdecznie! Już po raz czwarty organizujemy Akcję Wspólne Kupowanie z INS! W tym roku mamy dla Was: 20% rabatu na WSZYSTKO darmową wysyłkę zakupów o wartości powyżej 100 zł do zakupów powyżej 100 zł dołączamy w gratisie petardy do zakupów powyżej 200 zł dołączamy w gratisie ognie rzymskie do zakupów powyżej 300 zł dołączamy w gratisie wyrzutnie Akcja rozpoczyna się dzisiaj w południe i trwa do 23.11 do godziny 23:59 Rabaty są ukryte - pojawiają się po wpisaniu kodu! Podczas składania zamówienia o wartości do 100 zł wpiszcie kod: wielkiekupowanie Do zamówień powyżej 100 zł przeznaczony jest kod: wspolnekupowanie2018 Have fun!
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Listopada 2018 Dziękuję serdecznie za akcję, naprawdę przyzwoite warunki tak więc chyba skorzystam.
Piotrek007 79 Opublikowano 9 Listopada 2018 22 minuty temu, k4n4li4 napisał: A na stronie i tak pusto, nie ma 90% asortymentu Zgadza się, sklep opustoszal a teraz pozostałości wierzymy... 5 wyrzutni i ani jednej dostępnej.
piromen29 7 Opublikowano 9 Listopada 2018 Rok temu asortyment w tym sklepie to była jakaś fatamorgana lub zjawa. Na stronie dostępny a w magazynie brak. Z resztą poczytajcie opinie:
Peter829 2 Opublikowano 9 Listopada 2018 Prawdopodobnie nic te opinie nie dały skoro nadal coś tu nie gra. Odpalona promocja a nic nie można właściwie kupić? gdzie tu sens? Strona też słabo się ładuje ale to nie wiem czy u mnie czy u wszystkich.
HastleR 3 Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Cytat S.................................................................o. Opinie o sklepie proszę umieszczać w dziale do tego przeznaczonym! Edytowane 11 Listopada 2018 przez wapster złe miejsce
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Listopada 2018 Chciałem zamówić, ale jak zobaczyłem że nic nie ma to podziękowałem.
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Listopada 2018 37 minut temu, mpiwowski napisał: Chciałem zamówić, ale jak zobaczyłem że nic nie ma to podziękowałem. i jak ty teraz pokaz zrobisz bez fajerwerków z ins? tragedia 1
Mouthes 7 Opublikowano 12 Listopada 2018 Ucieszyłem się gdy zobaczyłem że wspólne kupowanie ale gdy odpaliłem stronę sklepu zwątpiłem, co mamy kupować jak nic nie ma?
Rekomendowane odpowiedzi