Skocz do zawartości

[piropiotr223] stuff na sylwka 2018/19 by TCPT!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc przyszła i kolej na mnie, tak późno w tym roku bo cały czas zachodziły duże zmiany w mojej tegorocznej kolekcji sylwestrowej :) Jako iż prowadzę kanał o tematyce pirotechnicznej na YouTube często dużo różnych rzeczy dochodzi to kolekcji ;) te produkty które są przedstawione na zdjęciu są już na 100% na Sylwestra. Planują jeszcze jedno zamówienie końcem listopada z jakąś wyrzutnią konkretniejsza, mocniejszą paczką petard i zestawem rakiet, do tego oczywiście ciekawsze pierdółki i zapalniki :) jest nieco więcej rzeczy niż wydaje się na zdjęciach ponieważ różności pirotechniczne są poupychane w innych paczkach żeby chociaż po części zmieściło mi się to do kartonu heh ? na dniach wlatuje filmik z dokładniejszym opisem.

091c1c4e9c79e004med.jpg

83bc28ef75363140.jpg

Opublikowano

Będzie się działo sporo kostek to lubię ;) jak dla mnie bardzo dobry stuff, jedynie co bym jeszcze dodał to jakąś porządna kostke 30mm a najlepiej dwie. :P ale mimo to i tak już jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Ogólnie fajnie ale tak jak wyżej bym dał jakąś 30mm. First class A w miarę.

Opublikowano

Może coś z tego będzie ?

Opublikowano
22 minuty temu, HastleR napisał:

Może coś z tego będzie ?

Dla mnie to już jest coś i na dodatek COŚ epickiego :D

Opublikowano

Łooo panie :D Twoje stuffy są jak wino, z biegiem lat coraz lepsze :) Pięknie się zaczyna, a mając świadomość że to jeszcze nie wszystko i znając część Twoich planów, oczami wyobraźni już widzę, że szykuje się coś wyjątkowego. Twoja oryginalność i kreatywność nie znają granic, potrafisz wyczarować prawdziwe cuda w sposób, jakiego nikt by się nie spodziewał. W stuffie zdrowe proporcje, jest w punkt zabawy, wyrzutni "na rozgrzewkę" i bardzo fajne konkrety, w tym kaliber 50mm, o którym marzyłeś. Widać że wszystko komponujesz bardzo starannie, z dobrą koncepcją i smakiem, a każdy wybór jest przemyślany. Czekam na kolejne części, ale już widzę że ten Sylwester będzie dla Ciebie wyjątkowy. Chcę żebyś dobrze się bawił, był spełniony tym co przedsięwziąłeś i niezmiennie szczęśliwy swoją pasją, bo mało komu należy się to tak bardzo jak Tobie :) Wstrząśnij okolicą, tak żeby zarówno Twoi widzowie, sąsiedzi jak również somsiedzi byli pod wrażeniem :D

Opublikowano

Nie znałem Cię od tej strony. Zorganizowałeś orkiestrę jak na Niepodległość. Już widzę jak wszyscy na forum odpalają YouTube, żeby zobaczyć jak ten cały A First Class strzela. Jest też coś w układzie FAN: Spherix - ta nazwa często przewija się w dyskusjach, nie zgadłbym, że to od Piromaxa. Dosyć wyważone proporcje pomiędzy ilością piro do zabawy a ciężkim kalibrem na efektowny finał.

Widzę, że w temacie pisze parę osób z Małopolski, stąd też zapraszam do tematu Sylwek w Tarnowie 2018.

• Like 1
Opublikowano
19 godzin temu, mantis napisał:

Nie znałem Cię od tej strony. Zorganizowałeś orkiestrę jak na Niepodległość. Już widzę jak wszyscy na forum odpalają YouTube, żeby zobaczyć jak ten cały A First Class strzela. Jest też coś w układzie FAN: Spherix - ta nazwa często przewija się w dyskusjach, nie zgadłbym, że to od Piromaxa. Dosyć wyważone proporcje pomiędzy ilością piro do zabawy a ciężkim kalibrem na efektowny finał.

Widzę, że w temacie pisze parę osób z Małopolski, stąd też zapraszam do tematu Sylwek w Tarnowie 2018.

Mam nadzieję że sylwester w Tarnowie wspaniale Wam się uda, ale niestety muszę również oznajmić że konkurencja nieco niżej na mapie nie będzie nic gorsza ;)

Dnia 10.11.2018 o 14:52, k4n4li4 napisał:

Ogólnie fajnie ale tak jak wyżej bym dał jakąś 30mm. First class A w miarę.

Dnia 10.11.2018 o 13:19, Kamil911 napisał:

Będzie się działo sporo kostek to lubię ;) jak dla mnie bardzo dobry stuff, jedynie co bym jeszcze dodał to jakąś porządna kostke 30mm a najlepiej dwie. :P ale mimo to i tak już jest bardzo dobrze.

Będzie będzie :D Zresztą jeżeli taki jeden plan wypali to to jest naprawdę dopiero początek (który i tak jest lepszy od wszystkich moich stuffów ) ?

Opublikowano

Bardzo dużo tego...Widze trochę masz kostek do sprawdzenia?...Bardzo ładną wizualnie kątowka.Dużo rzeczy ma rozgrzewkę...Z roku na rok coraz bardziej zaskakujesz Piotrze?

Opublikowano

Jeżeli Sylwestra odbędzie się wspólnie z pewną osobą to to nie jest nawet połowa :D jak na razie wleciał odcinek na YT jeżeli kogoś by interesowały konkretniejsze produkty ;)

Opublikowano

Stuff ogólnie elegancki fajnie dużo zabawy, brakuje mi fajnej efektownej 30mm i będzie już bardzo bardzo dobrze !

Opublikowano

d2a9524aa6add0c4.jpg

Aktualizacja, zakupy 150zł na promo z arki :,D

d5329937ffc8f2fd.jpg

Opublikowano

Jak szaleć to szaleć, zabawy i huku na pewno ci nie zabraknie

Opublikowano

Ciekawe rzeczy do pobawienia sie przed godzina 0.00.Nabralem smaka na te artykuły różne i rakiety?

Opublikowano

Noo panie piękna paczuszka dopełnia twój stuff kolejnymi fajnymi produktami z mega wielkim efektem !

Opublikowano

Piesek xD

Najbardziej ciekawią mnie Signalosy 3.0. Z racą czy bez? Będą też w stuffie u Mantisa.

Freaky Flyers? Wygląda oldschoolowo, ciekawe jaki efekt mają te rakiety.

Opublikowano
Dnia 27.11.2018 o 12:47, k4n4li4 napisał:

Jak szaleć to szaleć, zabawy i huku na pewno ci nie zabraknie

Oj napewno nie :P

18 godzin temu, endriu123457 napisał:

Noo panie piękna paczuszka dopełnia twój stuff kolejnymi fajnymi produktami z mega wielkim efektem !

Dnia 27.11.2018 o 12:51, damian7878 napisał:

Ciekawe rzeczy do pobawienia sie przed godzina 0.00.Nabralem smaka na te artykuły różne i rakiety?

Oj nie dziwię się, bardzo polecam jakieś ciekawe pierdół ki, o wiele ciekawsza i milsza zabawa niż tylko samymi petardami i efektami  :D

Kilka kosteczek też wpadło, fire story mega mnie zauroczyła :D Dzięki ;)

15 godzin temu, mantis napisał:

Piesek xD

Najbardziej ciekawią mnie Signalosy 3.0. Z racą czy bez? Będą też w stuffie u Mantisa.

Freaky Flyers? Wygląda oldschoolowo, ciekawe jaki efekt mają te rakiety.

Tak, z czerwoną racą i tytanem podobno, wkrótce kilka przetestuję :) Rakietki już zabytkowe :P

Opublikowano

Jak za te pieniądze to udało ci się kupić całkiem dużo fajnych produktów są pirobajery ale i też coś z ładnym efektem na niebie mam na myśli Fire Story oraz zestaw BigParty a nawet masz rzymiaki i to nie byle jakie. ! Ładny stuff zdecydowanie przebiłeś poprzednie lata. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Także plany się nie zmieniły a myślę że suff najlepszy w moim życiu i rozwalił zupełnie system :D

fe498647d0e7fe40med.jpg

f6800ecb24f33377med.jpg

7285b04b64489657med.jpg

375d50a09d329d46med.jpg

Zdjęcia słabe bo kamerką szerokokątną starą xiaomi robuoną, nie widać tego ogromu, ponad 300kg towaru bo sylwester razem z ITPassion :D

Opublikowano

Wleciał filmik jakby ktoś był bardziej zainteresowany konkretnymi produktami :D