Bartosz 43 Opublikowano 13 Listopada 2018 Swoje sylwetrowe zakupy rozpocząłem już na początku roku. Tradycyjnie w moim stuffie będą same wyrzutnie, którymi będę mógł się długo nacieszyć odpalając je pojedynczo To oczywiście nie koniec kompletowania stuffu i na pewno wleci jeszcze niejedno zamówienie. Na ten moment stuff prezentuje się tak 2 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Listopada 2018 Mistrzu mój ty zawsze przy nie mnie stój !!!! Jak zwykle świetny dobór kostek, nie wiem jak ty to robisz, że tak dobrze dobierasz, nie raz z twoich filmów nabywałem inspiracje co kupić. Ponownie dobra robota. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 13 Listopada 2018 Bardzo ładnie ciekaw jestem tej kostki For Fun z triplexa lipy raczej być nie powinno oko przykuwa cała gama kostek exploder których jestem ciekaw no i znalazły się nawet dwie nowości kosteczki z PM których już nie mogę doczekać filmów z ich odpalania ogólnie wszystkiego po trochu jest sporo nowych niewiadomych kostek i za to szanuje :) skoro to pierwsza część to już ciekaw jestem pozostałych zamówień szykuje się jeden z najlepszych stuffów w mojej ocenie. :) Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Listopada 2018 1/10 brak petard A na serio to fajne i zróżnicowane wyrzutnie Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 12 minut temu, PiroArt.eu napisał: Bartosz jak wchodzi, to od razu z drzwiami Haha szkoda życia żeby się rozdrabniać Lepiej Bazyl szykuj nowe dostawy perełek, bo kolejne zamówienie się zbliża Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Listopada 2018 #swag #yolo Tradycyjnie same konkrety bez rozmieniania na grosze. Jak tam na marszu było w ogóle? W trzynastej i czternastej minucie pokazu Surex zasłonił całe niebo, zastanawiam się jakie to uczucie mieć dzień w środku nocy. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Listopada 2018 12 minut temu, Bartosz napisał: Haha szkoda życia żeby się rozdrabniać Lepiej Bazyl szykuj nowe dostawy perełek, bo kolejne zamówienie się zbliża Wiedziałem, że to nie koniec xd Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 13 Listopada 2018 13 minut temu, Bartosz napisał: Haha szkoda życia żeby się rozdrabniać Lepiej Bazyl szykuj nowe dostawy perełek, bo kolejne zamówienie się zbliża To brzmi jak wyzwanie challenge accepted ale już będzie trudno o ciekawe nowości, napisz nam na priv co jeszcze szukasz? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2018 Bartek jak co roku nowości.Ciekawe wyrzutnie.Juz jest bardzo grubo a ile dojdzie jeszcze to tylko wie sam Bartek.Duzo ludzi bazuje na twoich filmikach.Promujesz piro.Ile kostek kupilem dzieki twoim filmom☺ Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 Dziękuję za miłe komentarze. Po tym sylwestrze na pewno dojdzie wiele nowych filmików. Tymczasem przyszło wzmocnienie arsenału Zakupy zrobiłem na PiroArt. Do sylwestra jeszcze ponad miesiąc, więc to na pewno nie koniec zakupów. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Listopada 2018 jak zwykle to czego nie ma u innych, będzie się działo Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Listopada 2018 Kolejne zacne pozycje☺...Co to za 19stka od komety?Pierwszy raz ja widze.Uwziales sie na te 13 od tropika.Ta 49tka od tego samego producenta apetycznie wygląda.Stuff juz prezentuje się wybornie...A jeszcze cos dojdzie jak piszesz.Cóż...Twoje stuffy ciężej komentować bo ty zawsze masz cos mało znanego i nie ma sie pojecia o efektach tych kostek.Czekamy na wiecej Bartoszu! Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 27 Listopada 2018 Galaxy to 50mm? hmm ciekawie to wygląda, podobno 2" komety są "jakotako" xd nagraj koniecznie bo filmy komety to kręcone sa piekarnikiem i nic tam nie widac xd Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 17 minut temu, damian7878 napisał: Kolejne zacne pozycje☺...Co to za 19stka od komety?Pierwszy raz ja widze.Uwziales sie na te 13 od tropika.Ta 49tka od tego samego producenta apetycznie wygląda.Stuff juz prezentuje się wybornie...A jeszcze cos dojdzie jak piszesz.Cóż...Twoje stuffy ciężej komentować bo ty zawsze masz cos mało znanego i nie ma sie pojecia o efektach tych kostek.Czekamy na wiecej Bartoszu! 19tka Komety to 2". Długo się broniłem przed kostkami 50 mm, bo nie jestem do nich przekonany, no ale zobaczymy jak się ona spisze. 13tki Tropica chcę w tym roku mieć wszystkie Odpalę, sprawdzę i ocenię, która najlepsza. 3 minuty temu, Mroczny napisał: Galaxy to 50mm? hmm ciekawie to wygląda, podobno 2" komety są "jakotako" xd nagraj koniecznie bo filmy komety to kręcone sa piekarnikiem i nic tam nie widac xd Tak, 50mm. Filmik mój na pewno będzie, ale PiroArt ma akurat filmik tej wyrzutni. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2018 Ooo panie kochany ale arsenał... Fenomenalne kostki pod względem efektów jak i róznorodność... Cóż to będzie za sylwester. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tym razem skromne zamówienie z BigFun. Przez pomyłkę zamówiłem Final Cake 2, bo zapomniałem że już taką mam Kolejne zamówienie w drodze, a jeszcze jedno w planach. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Jeśli to ma być skromnie to nie wiem W skali "Bartoszowa" to bardzo niewiele 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Paczka kozacka a jeszcze mają dojść dwie ... coś pięknego ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tyle kostek mieć to nie dziwie się,że można się pomylić.Znowu konkrety i to zacne.I jeszcze te plany.Całość to będzie zakrywać całą ścianę.Czekam na kolejne paczki a potem na całość. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Klasa sama w sobie i znów sporo nowości no panie Bartoszu szanuje bardzo za taki wybór kostek. filmików już nie mogę się doczekać będzie co podpatrywać hihi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi