Kamil911 119 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Pięknie ! dasz czadu jeszcze więcej kątówek to robi potężne wrażenie a tak nawiasem to Butterfly jest piękna ! Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 No to jeszcze takie dwie sztuki Chciałbym napisać, że to już koniec, ale chyba dojdzie jeszcze jedno zamówienie Po świętach fotka całości. Sam nie mogę się doczekać, jak to będzie prezentować się w komplecie. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ale smakołyki, ja też czekam na Fotę bo na pewno prezentuje się znakomicie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak zwykle coś nowego wynalazł.Zacnie wyglądają.Czekam na zdjęcie całości a po nowym roku na filmy Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 I ostatnie już zamówienie w tym roku. Jutro fotka całości. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2018 I po co ludzi wqrwiasz! Wrzucaj jak najprędzej bo pewnie ładna wieża będzie. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Mój arsenał na powitanie 2019 w komplecie! W stuffie jak zwykle sporo nowych i niesprawdzonych rzeczy. W tym roku pierwszy raz pokusiłem się o wyrzutnie 50mm. Opinie o tym kalibrze są podzielone, więc jestem bardzo ciekawy jak zaprezentuje się 19-strzałowa Galaxy od Komety. Ciekawi mnie również jak wypadną 25-tki Pyro Moravii oraz nowości Tropic Pro. Powtarzające się w stuffie JW31 i Absynt pójdą razem, aby zrobić sporo gwizdu i zamieszania. Reszta tradycyjnie pojedynczo. 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Piękna ściana i tylko tyle bo brak mi słów by opisać lepiej ten kozacki stuff. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2018 No właśnie miałem pytać kiedy dasz zdjęcie całości, i o to i jest. Jak zwykle klasa sama w sobie, ale musisz w końcu pomyśleć o pokazie. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Poteżnie zbudowana ściana...Wyrzutnie z ciekawą poligrafią i ta ich ilość..Jak zwykle Bartek....Tyle lat już robie spore stuffy...Tyle wyrzutni juz mialem....Ale jak zwykle z calego twojego zestawu żadnej nie miałem Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: Piękna ściana i tylko tyle bo brak mi słów by opisać lepiej ten kozacki stuff. Ściana to będzie, ale płaczu, dla antyfajerwerkowych sąsiadów z osiedla 3 godziny temu, mpiwowski napisał: No właśnie miałem pytać kiedy dasz zdjęcie całości, i o to i jest. Jak zwykle klasa sama w sobie, ale musisz w końcu pomyśleć o pokazie. Pokaz zrobię jak już przetestuję wszystkie możliwe kostki 2 godziny temu, damian7878 napisał: Poteżnie zbudowana ściana...Wyrzutnie z ciekawą poligrafią i ta ich ilość..Jak zwykle Bartek....Tyle lat już robie spore stuffy...Tyle wyrzutni juz mialem....Ale jak zwykle z calego twojego zestawu żadnej nie miałem Bo dla mnie to żadna frajda odpalać i oglądać coś, co miało już X osób i w necie można obejrzeć mnóstwo filmików. Jest przecież masa nieodkrytych, ciekawych produktów i ja właśnie takie lubię Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2018 28 minut temu, Bartosz napisał: Ściana to będzie, ale płaczu, dla antyfajerwerkowych sąsiadów z osiedla Pokaz zrobię jak już przetestuję wszystkie możliwe kostki Bo dla mnie to żadna frajda odpalać i oglądać coś, co miało już X osób i w necie można obejrzeć mnóstwo filmików. Jest przecież masa nieodkrytych, ciekawych produktów i ja właśnie takie lubię u mnie na szczęście nikt nie protestuje Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tym razem już naprawdę koniec W firmowym sklepie Tropica kupiłem bardzo ciekawą nowość. Gwiżdżące komety z tytanowym hukiem. Jak będzie wyglądać w praktyce to się okaże. Exploder 8 kupiłem na ulicznym stoisku. Co ciekawe, eksponat pochodzi z 2013 r. z datą ważności XII 2018 Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 31 Grudnia 2018 3 minuty temu, Bartosz napisał: Tym razem już naprawdę koniec W firmowym sklepie Tropica kupiłem bardzo ciekawą nowość. Gwiżdżące komety z tytanowym hukiem. Jak będzie wyglądać w praktyce to się okaże. Exploder 8 kupiłem na ulicznym stoisku. Co ciekawe, eksponat pochodzi z 2013 r. z datą ważności XII 2018 to może być dobre ! Żałuje, że budżet mam wyczerpany bo sam bym pojechał do tropica po coś takiego Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wygląda jak coś nie z tego świata. Zapowiada się ciekawie, w dodatku niespotykanie duża wysokość względem powierzchni podstawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi