Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje fajerwerki na sylwestra 2018, paczkę zamówiłem ze sklepu PiroArt.pl dziękuje za szybką wysyłkę oraz super gratisy w postaci hitec oraz arctic. Za paczkę zapłaciłem ok 900zł. Szelki 1.75" 2" oraz moździerz Artiler shell posiadam z ubiegłego roku.

1234.jpg

12345.jpg

Całość którą posiadam

999.jpg

• Like 1
Opublikowano

Stuff bardzo mi się podoba, konkretnie, bez zbędnego gruzu z przytupem ? Super będzie więcej? 

Opublikowano
57 minut temu, przemo312132 napisał:

Konkretnie ale ?

Z kąd masz te szelki ?

z ubiegłego roku

41 minut temu, luk2583 napisał:

Stuff bardzo mi się podoba, konkretnie, bez zbędnego gruzu z przytupem ? Super będzie więcej? 

Tak będzie więcej.

Opublikowano

Andrzeju już nie mogę się doczekać kolejnej mega części piro! Jak rok temu zrobimy mega armagedon :D

Opublikowano

Mam nadzieję że kolejna aktualizacja coś pokaże.

Opublikowano
1 godzinę temu, HastleR napisał:

Skoro pierwsza część nic Ci nie pokazała, to i następna część nie zrobi na Tobie wrażenia. 

Opublikowano
11 minut temu, luk2583 napisał:

Skoro pierwsza część nic Ci nie pokazała, to i następna część nie zrobi na Tobie wrażenia. 

Dzieci pychy i bogatych rodziców nie potrafią docenić niewielkiej ilości. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, HastleR napisał:

On przynajmniej ma. Ty tylko ciągle piszesz co to nie kupisz.

• Like 2
Opublikowano

Zazdrość daje o sobie znać.Gościu gryzie sie w jezyk,ze tego nie ma kiedy na to patrzy?.Super konkreciki Andzeju.Patrze znowu kupiłeś tripleksowe standardy typu Sorbet i Spektrum?.Ciekawy jestem wyrzutni Shadow...Tez sie nia interesowalem.Juz jest grubo a jak jeszcze dojdzie cos to klekajcie narody?

• Thanks 1
Opublikowano

Ktoś tu nie zna planów Andrzeja :) trzymajcie buty, bo pospadają jeżeli to zrealizuje :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, mpiwowski napisał:

Wiesz kogo najbardziej boli? Tego kto ciągle komuś wypomina, że niby mu zazdrościmy i w dodatku tak myśli. Czyli ciebie :P Sorry, że to piszę ale tak to wygląda bo nikt tu nikomu nic nie zazdrości. Uwierz mi... A tym bardziej endriowi bo to spoko facet, tylko trochę szalony xd

Oj mpi wiem.że mnie nie lubisz?.Zawsze swoje.Nie potrafiles wyczuć ironii...A taki inteligent ?

Opublikowano
4 godziny temu, damian7878 napisał:

Oj mpi wiem.że mnie nie lubisz?.Zawsze swoje.Nie potrafiles wyczuć ironii...A taki inteligent ?

Kurde, myślałem że to Hastler napisał a nie ty. Nie zwróciłem uwagi hahahah. Nie no jak tak to nie, masz w 100% racje. Miałem na myśli Hastlera w tym wpisie. Wywaliłem wpis bo totalnie nie miałem się nim zwracać do ciebie, pomyłka sorry.

Opublikowano

Pięknie Endriu, jaki człowiek taki stuff! Szykuje Ci się niezła imba o północy nad głową ? Same konkrety sprawdzonych importerów ;) I te zabytki u góry ?

Opublikowano
16 godzin temu, HastleR napisał:

No popatrz napisała osoba która nie ma nic ani nawet jednego stuffu wstawione na tym forum a najwięcej szczeka ? a kim ty w ogóle jesteś  pierwszy raz cie widzę. ?!  Mam nadzieje za to że twoja aktualizacja coś pokaże o ile się w ogóle pojawi ? a potem będziemy krytykować  i nabierz trochę szacunku do innych bo widać że się zapominasz nie każdego stać na stuff za tysiące każdy strzela za tyle na ile go stać a tobie nic do tego.

Co do stuffu to widać same konkrety  Andrzeju :) nie ma lipy jak co roku część sprawdzonych kostek i cześć nowych to się ceni ;)  mam nadzieję że te kostki zrobią u ciebie ładne show  i rozświetlisz niebo ? ciekaw jestem kostki HAPPY new YEAR mam nadzieje że pokażę pazur. ;) 

• Like 1
Opublikowano

Idealnie wyselekcjonowane wyrzutnie. Póki co masz więcej niż ja :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przyszły paczuszki ze sklepu piroart za jedyne 300zł, jutro ma przyjść jeszcze jedna... zdjęcia nieeebaaawem 

48358635_1961574373934866_19725053575110

Gość
Opublikowano

Kurde, jak Ty dostajesz od nich paczki tak zapakowane to ja chyba faktycznie dostałem jakąś wybrakowaną :P 

BTW ta pralka to na chodzie? :P Nie chcesz się pozbyć silnika elektrycznego z tej pralki? :D 

Opublikowano

niby tylko 300zł ale paczki spore i jest ich kilka...

Gość
Opublikowano
5 minut temu, k4n4li4 napisał:

niby tylko 300zł ale paczki spore i jest ich kilka...

Też się zastanawiam czy mu jedno zero umknęło czy ma tam rabat 1000% :D 

No chyba, że to puste kartony.... :D 

Opublikowano

Same wypełniacze

Opublikowano

To te wypełniacze co wam w paczkach brakowało ???

Opublikowano

Nie rozumiem.Jak za 300zl może być tyle paczek????.Nie wszystkie sa z tego zamowienia na pewno

Opublikowano

Stuff 90% okazałości  dziękuję za wspaniałe gratisy dla sklepu Piroart !!

Jutro ostatnia paczka internetowa...

48053237_1410590745737922_55334668271385

• Thanks 2
Opublikowano

No panie Andrzeju chylę czoła ;)  tego to się nie spodziewałem ogromne zaskoczenie pozytywne ! :) będzie mega hucznie tyle konkretów to świat nie widział i to mi się podoba same piękne duże kostki to rozumiem ma być pi3rdolnięcie i te Alcory normalnie cud miód i orzeszki ? to będzie epicki sylwester w twojej okolicy.. ?  ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej paki. ?

• Thanks 1