Thexilo 16 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Patrze na stuff, ładnie się prezentuje.. przez to chyba będę musiał coś dokupić jeszcze, bo Bielsko nie może mieć gorszego pokazu niż Czechowice 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Przed chwilą, Thexilo napisał: Patrze na stuff, ładnie się prezentuje.. przez to chyba będę musiał coś dokupić jeszcze, bo Bielsko nie może mieć gorszego pokazu niż Czechowice Ja jade w tym roku także do Bydgoszczy do Krystiana "krychfire" takze noo Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2018 To są te wypełniacze Ładnie się prezentuje. Te jungle king to wulkany? Bo średnio widzę Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Co mam Ci powiedzieć, moja opinie już dawno znasz Stuff jest mega kozak, będzie miazga jak zawsze 11 minut temu, k4n4li4 napisał: To są te wypełniacze Ładnie się prezentuje. Te jungle king to wulkany? Bo średnio widzę To mozdzierze z Panty Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jak dla mnie bardzo reprezentatywny sprzęt, oddaje ducha forumfajerwerki.pl i to o czym najczęściej rozmawia się w tematach zakupowych i na ChatBoxie. Rakiety Aplauz, Alcor, wyrzutnie Pumpkin, Sorbet, petardy Tuono Blue, Dum Bum, ale też klasyki z wyrzutni Arctic, Jaguar. Same sprawdzone rzeczy. Towar nowy dla moich oczu, to moździerz Jungle King, nie jestem w stanie odgadnąć jaki to importer. Edit: widzę, że Luk mnie wyprzedził na klatce, bo jest wyżej. Bydgoszcz w tym roku na propsie, ognia dostarczy Endriu i KnychFire. Podejrzewam, że w środku miasta nie odpalacie, dlatego zrobicie największy pokaz na osiedlu gdzie będzie strzelane. Czekam na te 10%. 1 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 11 Grudnia 2018 W tym roku mistrzostwo! Pięknie skomponowany Myślę że jeden z najlepszych na forum pod względem dobieranych produktów 1 Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Co tu dużo mówić. Lata spędzone na forum nie poszły na marne, dobrałeś mistrzowsko asortyment. Aż serce się raduje na widok takich pasjonatów Za rok spróbuję Ci dorównać 1 Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Znamy sie nie od dziś, wiadomo - zawsze Twoje stuffy zaskakują Będę miał czym strzelać, do zobaczyska! 1 Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zestaw OSZAŁAMIAJĄCY ! tylko przygotuj się na wielkie sprzątanie po pokazie 1 Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Dzisiaj paczuszka jednak nie przyszła, może jutro... jest w dostawie ale przyszla wiadomość ze się opóźni jej przybycie. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Znam Cie od kilku lat z tego forum i choc w poprzednich latach tez bylo super to w tym roku miazga.Co za sterta genialnych wyrzutni.Ilość ich coś niesamowitego...Do tego rakiety i art do zabawy.Jeden z lelszych stuffów 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Myślsłem,że już skończyłeś na ten rok.A tu kolejna dostawa.Ciekawe jak spiszę się rakieta bazooka.Jakos nie cieszy się dobrą opinią.Co do kątówki...Fajnie sie prezentuje.Troche denerwuje mnie w tym producencie ciagle identyczna i uboga poliografia.Przez to sie czasem je myli.Jeszcze jakieś zakupy sie szykują? Cytuj
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2018 Rakiety bazooka miałem rok temu. 8 albo 12 sztuk. W zasadzie wszystkie efekty były na prawdę bardzo dobre. Potężne efekty. Ale ile dymu produkuje ten silnik rakietowy.... Oddychać się nie dało Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 43 minuty temu, damian7878 napisał: Myślsłem,że już skończyłeś na ten rok.A tu kolejna dostawa.Ciekawe jak spiszę się rakieta bazooka.Jakos nie cieszy się dobrą opinią.Co do kątówki...Fajnie sie prezentuje.Troche denerwuje mnie w tym producencie ciagle identyczna i uboga poliografia.Przez to sie czasem je myli.Jeszcze jakieś zakupy sie szykują? Aries ma znakomity efekt ogólnie dla mnie poligrafia taka jest okej te kostki "profesjonalniej" wygladają... ogolnie efekt bazooki widzialem jak dla mnie jest bardzo dobry. I tak nic lepszego w tej cenie nie dostane. A czy coś jeszcze kupię to nie wiem wszysto się okaże. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Bazooka to przereklamowana jak dla mnie ale może komuś się podoba Ile jeszcze tych paczek będzie... 10? Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wszystko ładnie pięknie,ale kto to będzie wnosił i znosił ? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Babcie w BDG was tam pogonią za te ilości strzałów ;]] Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 29 minut temu, KrychFire napisał: Wszystko ładnie pięknie,ale kto to będzie wnosił i znosił ? No jak to kto no jaa ? 21 minut temu, FANATYK napisał: I kto to posprząta Osobiście sam zmiote efektem a potem posprzątam rękoma Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ten Aries andrzeju to niezła ciekawostka strasznie ciekaw jestem jak wypadnie na żywo mam nadzieje że zdasz relacje o niej o ile będziesz pamiętał. xD Powodzenia w znoszeniu towaru haha ! konkretny stuff.. ale to chyba już koniec. ? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 7 minut temu, Kamil911 napisał: Ten Aries andrzeju to niezła ciekawostka strasznie ciekaw jestem jak wypadnie na żywo mam nadzieje że zdasz relacje o niej o ile będziesz pamiętał. xD Powodzenia w znoszeniu towaru haha ! konkretny stuff.. ale to chyba już koniec. ? Tak to już koniec na ten rok. Dojdzie jeszcze zestaw z Auchana za 25zł i kosteczka za 25zł W tym roku przekroczyłem 4tysiące, plan w 100% zrealizowany. 2tysięczny post na forumfajerwerki Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2018 4 godziny temu, KrychFire napisał: Wszystko ładnie pięknie,ale kto to będzie wnosił i znosił ? możecie do mnie to przywieść .... u mnie nie trzeba nigdzie wnosić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi