mantis 433 Opublikowano 16 Listopada 2018 Symbol: PXR219Nazwa: Rocket Ball Opis: zestaw 8 szt. "rakiet-szelek", kaliber 2 caleEfekt: - brokatowa korona z niebieskimi gwiazdami - czerwona palma z srebrnym migotaniem - złota palma ze złotym migotaniem - czerwony okrąg ze srebrnym trzeszczeniemCena: 99 PLNVideo: https://youtu.be/JHdoqvJhVAM?t=458Zdjęcie: Co o tym sądzicie, bo efekt na video na prawdę zniewalający. Bardzo intensywne kolory i wyraźne, solidnie uformowane kwiaty na niebie. Taki trochę future efekt. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Listopada 2018 Dobre rakiety, mam w stuffie ale nie wiem czy bym kupił za pełną cenę Alcory chyba bardziej opłacalne Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 17 Listopada 2018 Dobre rakiety.. ale kilka miesięcy temu Hit grudnia 2017 kiedy były ciężko dostępne i ludzie się o nie bili ale na dzień dzisiejszy niestety tylko cena je dyskwalifikuje bo efekty są całkiem fajne Alcory biją je na głowę. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 18 Listopada 2018 Dziś zamówiłem polecane przez Was rakiety ALCOR. Po filmach i recenzjach robią wrażenie zważywszy też na swą cenę, jak się policzy cenę zestawu do ilości rakiet w opakowaniu to wychodzi ok. 9 zeta za rakietę co przy jej efekcie naprawdę warta zakupu. Dostępna w piroart.eu i jak sami napisali "Drugi i ostatni już w tym roku rzut rakiet Alcor na sklep" . Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 30 Listopada 2018 Dnia 18.11.2018 o 17:12, piromen29 napisał: Dziś zamówiłem polecane przez Was rakiety ALCOR. Po filmach i recenzjach robią wrażenie zważywszy też na swą cenę, jak się policzy cenę zestawu do ilości rakiet w opakowaniu to wychodzi ok. 9 zeta za rakietę co przy jej efekcie naprawdę warta zakupu. Dostępna w piroart.eu i jak sami napisali "Drugi i ostatni już w tym roku rzut rakiet Alcor na sklep" . Po ile mieli Alcor'y w piroart.eu ? Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 30 Listopada 2018 To zamówię sobie może je w pyrotechnika-levne Niecałą stówkę akurat wychodzą to nie tak źle Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Odnośnie rakiet Alcor. Czy ktoś z doświadczonych i obeznanych w temacie użytkowników testował może rakietę Alcor z doczepionym dodatkiem np. zimny ogień aby w powietrzu efekt był nieco dłuższy niczym "chwilo trwaj". Proszę o odpowiedzi osób które ogarniają temat czy ta rakieta jest w stanie wznieść się w górę z bonusem czy może nie wzbije się i eksploduje na ziemi ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Rakiety klasa. Lecą może nie jakoś wysoko ale to jak dla mnie plus i do tego mają bardzo ładne i duże efekty. Największe wrażenie zrobił efekt craclingu i brokatowej korony z niebieskimi gwiazdami. Polecam bo daleko im do badziewia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi