Skocz do zawartości

[Kulina98] Stuff 2018/19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, oto moje fajerwerki na tegorocznego Sylwestra. Myślę że dojdzie do tego jeszcze jakaś kostka no I oczywiście coś do postrzelania przed północą. :)

IMG_20181117_214145.jpg

• Like 1
Opublikowano

A co to za 100sh ??

Opublikowano
5 godzin temu, KrychFire napisał:

A co to za 100sh ??

Txb 503 ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Kulina98 napisał:

Txb 503 ?

No to widzę że zaczynamy grubo :)

• Like 1
Opublikowano

Perfekcyjne konkrety.Same złoto w postaci prostej jak i kątowej☺.Tez uwielbiam brokat,zlote wierzby....Od razu stuff bardzo przypadł mi do gustu.Naprawde wysokiej jakosci katowki i jeszcze ta seta.Ale Ci jej zazdroszcze hehe...Domyslam sie gdzie i kiedy ja kupiles hehe...

Opublikowano

TXB 503 Da czadu..? ciekawie też wygląda DA VINCI to chyba jakaś nowość bo szybciej jej nie widziałem.

Opublikowano

TXB503 miodzio.... reszta same sprawdzone dobre kosteczki....elegancko czekam na aktualizacje.

Opublikowano
56 minut temu, Kamil911 napisał:

TXB 503 Da czadu..? ciekawie też wygląda DA VINCI to chyba jakaś nowość bo szybciej jej nie widziałem.

Da Vinci miałem dwa lata temu. Mega kostka! ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mała aktualizacja.

IMG_20181127_152237.jpg

Opublikowano

bardzo dobra fontanna

Opublikowano
24 minuty temu, k4n4li4 napisał:

bardzo dobra fontanna

Dzięki. 

Opublikowano

Fontanna sztoos mega max... ogólnie sam bym ją chciał widzieć na żywo bądź mieć w stuffie 

Opublikowano
3 godziny temu, endriu123457 napisał:

Fontanna sztoos mega max... ogólnie sam bym ją chciał widzieć na żywo bądź mieć w stuffie 

Na filmikach wygląda bardzo dobrze ale zobaczymy jak sie spisze na żywo 

Opublikowano

Kolejna paczka dotarła I jeśli chodzi o wyrzutnie to coś z marketów jeszcze dojdzie wraz z rakietami , a obecnie w drodze sa trzy paczki emiterów: screamy 3s, Dum Bum P6A11 oraz Titanblitz 5. 

IMG_20181127_210352.jpg

IMG_20181127_210608.jpg

Opublikowano

Spoko wyrzutnie, amazing discovery ładnie daje jak na 20mm

Opublikowano
4 minuty temu, k4n4li4 napisał:

Spoko wyrzutnie, amazing discovery ładnie daje jak na 20mm

Wziąłem je z ciekawości bo na filmikach źle nie wyglądają :)

Opublikowano

Mialem jw408 w 2013 roku.Wtedy wypadla genialnie.Mam nadzieje,że twoja tez pokaże podobną moc...Upływ lat,zmiana przepisow,ale to z tego co slyszalem dalej superancka wyrzutnia?.Amazingów nie mialem i nie slyszalem o nich za dużo...Fajnie,ze masz artykuły do zabawy...Fontanny i rzymiaki to naprawde cieszace oko artykuly pirotechniczne...

Opublikowano
6 godzin temu, damian7878 napisał:

Mialem jw408 w 2013 roku.Wtedy wypadla genialnie.Mam nadzieje,że twoja tez pokaże podobną moc...Upływ lat,zmiana przepisow,ale to z tego co slyszalem dalej superancka wyrzutnia?.Amazingów nie mialem i nie slyszalem o nich za dużo...Fajnie,ze masz artykuły do zabawy...Fontanny i rzymiaki to naprawde cieszace oko artykuly pirotechniczne...

Dzięki, jw408 miałem jakieś 3 lata temu, wypadła bardzo dobrze no ale tak jak mówisz zobaczymy co po zmianie przepisów zaprezentuje, a jeśli chodzi o amazing to na żywo nie miałem okazji oglądać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skromna aktualizacja.

Jeszcze jedna paczka w drodze.

IMG_20181210_085820.jpg

• Like 1
Opublikowano

Kupiłeś mega gradke.Największe zaskoczenie ostatniego Sylwestra u mnie...Ona ma tak wielkie rozbryzgi,do tego piękne...Większość wyrzutni w cenie grubo ponad 100zł jest gorsza.Bedziesz nią zachwycony

• Like 1
Opublikowano

Ostatnia aktualizacja.

IMG_20181212_095138.jpg

Finalnie wygląda to tak (bez petard, itp.).

Napewno dojdą do tego jakieś rakietki, rzymiaki, itd z marketów.

IMG_20181212_095315.jpg

Opublikowano

Ilościowo nie dużo ale same konkrety bez rozdrabniania się. To lubię.

• Thanks 1
Opublikowano

Stuff prezentuje się rewelacyjnie sorbet zrobi na pewno wrażenie !!!

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, endriu123457 napisał:

Stuff prezentuje się rewelacyjnie sorbet zrobi na pewno wrażenie !!!

Dzięki, no mam nadzieje że sorbet zrobi miazge :)

Opublikowano

Stuff podobny do mojego.Same konkrety z niewielką ilością artykułów różnych.Całość prezentuje się imponująco.Podziwu i zabawy w Sylwestra nie bedzie brakować?

• Thanks 1