Kulina98 12 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Będąc w Brico Marche nie mogłem się powstrzymać. Dum Bum z jakiegoś bazarku kupione. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Szalejsz szalejesz, zaraz znowu coś dokupisz bo "nie mogłem się powstrzymać" Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Szalejsz szalejesz, zaraz znowu coś dokupisz bo "nie mogłem się powstrzymać" Dzięki. Jeszcze jakieś rzymiaki I rakietki wlecą najprawdopodobniej Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Concorde ma super efekt...Naprawdę ten brokat jest inny niż w innych kostkach...Z resztą zobaczysz...A m2oze juz miałeś i wiesz..Ile dałeś za nie? Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 5 godzin temu, damian7878 napisał: Concorde ma super efekt...Naprawdę ten brokat jest inny niż w innych kostkach...Z resztą zobaczysz...A m2oze juz miałeś i wiesz..Ile dałeś za nie? Nie miałem ich ale na filmikach spodobał mi się efekt. 45zł za sztuke Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Konkrety stuff, same duże kostki, oj efektu Ci nie braknie zresztą huku również! Wyrzutnia concorde kiedyś była dla mnie hitem, ciekawe jak z jej efektami teraz, oby nic się nie zmieniło! Pozdrawiam Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 4 godziny temu, CraVen napisał: Konkrety stuff, same duże kostki, oj efektu Ci nie braknie zresztą huku również! Wyrzutnia concorde kiedyś była dla mnie hitem, ciekawe jak z jej efektami teraz, oby nic się nie zmieniło! Pozdrawiam Dzięki I również pozdrawiam Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ostatnia aktualizacja, która jest przeznaczona do zabawy ☺ Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Super,że pomyślałeś o przetarciu przed 0.00.Sporo zabawy.O północy widowiskiem dasz przyjemność sobie i innym.Brawo!!!.Udanego Sylwestra Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 18 godzin temu, damian7878 napisał: Super,że pomyślałeś o przetarciu przed 0.00.Sporo zabawy.O północy widowiskiem dasz przyjemność sobie i innym.Brawo!!!.Udanego Sylwestra Dzięki bardzo, również życzę wystrzałowego Sylwestra! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi