Sevento 16 Opublikowano 17 Listopada 2018 Co sądzicie o Mystery Box? Dla niewtajemniczonych - jest to karton dowolnej pirotechniki do określonej kwoty. W skrócie mówiąc, nie wiemy, co zamawiamy. Zawartość paczki do chwili otwarcia zna tylko osoba pakująca. Ponieważ jestem wybredny co do pirotechniki, u mnie takie pudło by się nie sprawdziło. Ryzyko nietrafienia w gust jest ogromne Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zdecydowanie lipa, wsadzą tam jakiś syf co sprzedać nie mogą + np 1 rzecz która jednak schodzi aby nie było i tyle szkoda hajsu na to. Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 18 Listopada 2018 To jest ok tylko w przypadku osób, które lubią drobnice. Tam jej na pewno nie braknie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zdecydowanie NIE. uważam to za wciskanie produktów które słabo się sprzedają lub wcale. Cytuj
Orion 6 Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam Zamówiłem takie box i sam nie wiem co o nim myśleć. Niby wszystko jest dobre, ale jednak za 150zl można by było powybierac więcej rzeczy. Plus taki że są rzeczy, które oficjalnie nie sprzedają. Zamówiłem z ciekawości i więcej nie zamówię Dodałem zdjęcie więc moze sami napiszcie na ile to wyceniacie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Listopada 2018 przecież od samego początku mówiłem, że te boxy machonego to wałek xd Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 19 Listopada 2018 53 minuty temu, Orion napisał: Witam Zamówiłem takie box i sam nie wiem co o nim myśleć. Niby wszystko jest dobre, ale jednak za 150zl można by było powybierac więcej rzeczy. Plus taki że są rzeczy, które oficjalnie nie sprzedają. Zamówiłem z ciekawości i więcej nie zamówię Dodałem zdjęcie więc moze sami napiszcie na ile to wyceniacie Petardy nawet mocne, ale czy ilość jest dobrze dobrana do kwoty ? Według mnie nie Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 1 Lutego 2019 Dnia 19.11.2018 o 12:48, Gerlach napisał: Petardy nawet mocne, ale czy ilość jest dobrze dobrana do kwoty ? Według mnie nie mi jak podliczałem wartość tego to mi wyszło coś koło 155zł więc jak dla mnie wałek to nie jest Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 4 Listopada 2019 To mogłoby się sprawdzić ewentualnie jako prezent. Ktoś z rodziny czy przyjaciół wie, że lubię pirotechnikę ale sam się na tym nie zna, więc zamawia mi coś takiego na urodziny czy coś. W sumie nawet spoko prezent jeśli ktoś woli dać coś od siebie a nie prostą kopertę z kasą. Aczkolwiek sam nigdy bym nie zamówił właśnie ze względu na nietrafienie w gust. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi