Majorex 5 Opublikowano 18 Listopada 2018 Cześć wszystkim Poniżej filmik, który prezentuje zapowiedź stuffu na sylwestra 2018/2019. W pierwszym filmie głównie pirotechnika z efektami. Dojdzie dużo huku, i nie tylko. Może polecicie mi jakieś ciekawe rakiety, które warto kupić ? 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Listopada 2018 Wooow !! kostki z Surexu a to ciekawostka już jestem ciekaw jak wypadną mam nadzieję że je nagrasz i czekam na więcej. ! Z rakiet mogę polecić chyba na tą chwile zestaw Alcor budżetowy zestaw z bardzo dobrymi efektami. 1 Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 No w zeszłym roku też miałem, a dokładnie wyrzutnię kątową BossHog. Nagrałem lecz niestety zapomniałem przestawić ostrość w aparacie i pół pokazu wyszło zamazane bez ostrości Generalnie Surex ma dobrej jakości wyrzutnie. Oczywiście wszystko będzie nagrane Oooo super, obadam zestaw i wezmę go pod uwagę Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: Wrzuć zdjęcie jak możesz Tutaj temat nam się rozwinął i nie chce robić spamu, chcesz zdjęcie mojego stuffu mam rozumieć ? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Listopada 2018 No i git. Jestem ciekaw tych wyrzutni surexa bo nigdy nie miałem i cena dosyć spora. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 18 Listopada 2018 Super, mi się twój stuff podoba, fajne wyrzutnie i trochę petard. Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 4 godziny temu, luk2583 napisał: Super, mi się twój stuff podoba, fajne wyrzutnie i trochę petard. Dzięki, generalnie dojdzie tego jeszcze troszkę Na pewno wyrzutnie, i petardy. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Listopada 2018 Te dwie po prawej stronie to pierwszy raz widze też.Wizualnie ladnie wygladaja.Nagraj tylko Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: No i git. Jestem ciekaw tych wyrzutni surexa bo nigdy nie miałem i cena dosyć spora. Wyrzutnie z Surexa są na prawdę spoko ! Ta cena co widnieje jest wygórowana i zapewne cena stoiskowa, bo w internecie możesz je kupić o wiele taniej. Tutaj kupisz te wyrzutnie. https://allegro.pl/wyrzutnia-fajerwerkow-blue-storm-sfc0801-surex-i7175092880.html 1 minutę temu, damian7878 napisał: Te dwie po prawej stronie to pierwszy raz widze też.Wizualnie ladnie wygladaja.Nagraj tylko O to właśnie chodziło wybrałem coś czego jeszcze nie było ! Tymczasem obrabiam filmik z single shot DUM BUM Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 18 Listopada 2018 O Surexie słyszałem już z 5-6 lat temu. Filmy wyrzutni prezentowały się bardzo okazale. Aż dziw bierze, że ich los potoczył się nie tak jak trzeba Sam stuff bardzo intrygujący Cytuj
Felek55 0 Opublikowano 19 Listopada 2018 Surex ! Chłopie aż mi się micha ucieszyła na sam widok tych wyrzutni. Na pewno będą efektowne. Zajefajny początek Twojego stuffu. Swoją drogą jestem tutaj świeżakiem na forum fajerwerki i bardzo mi się podoba kultura. Jednak miło można popisać, pochwalić się swoim stuffem i napisać jakieś pytanie. Pozdro !!!! ;) Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Listopada 2018 Stuffik jak najbardziej OK! kostki od surexa na 100% cie zadowolą ponieważ miałem kilka i z każdej byłem zadowolony. Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Dnia 18.11.2018 o 23:46, Sevento napisał: O Surexie słyszałem już z 5-6 lat temu. Filmy wyrzutni prezentowały się bardzo okazale. Aż dziw bierze, że ich los potoczył się nie tak jak trzeba Sam stuff bardzo intrygujący Dokładnie ! Podejrzewam, że to wina braku dobrego marketingu jaki w obecnym świecie pirotechniki również jest bardzo popularny. Dnia 19.11.2018 o 09:26, Felek55 napisał: Surex ! Chłopie aż mi się micha ucieszyła na sam widok tych wyrzutni. Na pewno będą efektowne. Zajefajny początek Twojego stuffu. Swoją drogą jestem tutaj świeżakiem na forum fajerwerki i bardzo mi się podoba kultura. Jednak miło można popisać, pochwalić się swoim stuffem i napisać jakieś pytanie. Pozdro !!!! Super super i jeszcze raz super ! To prawda grupa jest bardzo kulturalna i też miło tu spędzam czas. Pozdrawiam ! 5 godzin temu, endriu123457 napisał: Stuffik jak najbardziej OK! kostki od surexa na 100% cie zadowolą ponieważ miałem kilka i z każdej byłem zadowolony. Oj wiem przyjacielu Kiedyś kiedyś miałem okazję mieć z tymi fajerwerkami styczność lecz wtedy jeszcze nie nagrywałem na YT a szkoda Pozdrawiam serdecznie kolegę ! Cytuj
wapster 0 Opublikowano 28 Listopada 2018 Fajnie że robisz to co lubisz, YT, fajerwerki itp... Z takim stuffem na sylwestra na pewno będzie miał sporo zabawy z tego co widzę.... Ale pisze tu zupełnie z innej beczki, bo prędzej nawet z ciekawości oglądałem filmiki. Ale w obecnych już mi czegoś brakuje... Czemu już nie nagrywasz filmików z dziewczyną??? Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 28 Listopada 2018 Będą kolejne z dziewczyną Obecnie mi też tego brakowało, ale życie - szkoła , praca i niestety ale musielibyśmy w nocy nagrywać razem Pozdro i miło, że o niej pamiętasz Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Listopada 2018 Jedyny kanał obecnie który jest dobry i ma ciekawe unboxingi piro treściwe i na temat tak trzymaj tylko brakuje dziewczyny. a do to stuffu Best Price oraz Fire Story bardzo fajne kostki chyba wiedziałeś co kupujesz. czekam na więcej unboxingów Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 50 minut temu, Kamil911 napisał: Jedyny kanał obecnie który jest dobry i ma ciekawe unboxingi piro treściwe i na temat tak trzymaj tylko brakuje dziewczyny. a do to stuffu Best Price oraz Fire Story bardzo fajne kostki chyba wiedziałeś co kupujesz. czekam na więcej unboxingów Bardzo miło mi to słyszeć na prawdę! Fajnie jak bym miał jeszcze większe grono odbiorców, ale ważne że mam zdrowie i mogę robić to dalej to co lubię Dziewczyna na pewno będzie w kolejnych filmikach Zobaczymy co tam jeszcze wymyślę i jakiś może unbox wpadnie. Pozdro serdeczne ! Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zrobiłem mały przegląd gazetek z PIRO ! Zapraszam do lektury 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Fajny odcinek szczerze to tylko zainteresował mnie przeceniony szampan Trele Morele . Cytuj
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 10 godzin temu, Kamil911 napisał: Fajny odcinek szczerze to tylko zainteresował mnie przeceniony szampan Trele Morele . Paczka z autografem już leci do ciebie. Co do tych gazetek to niby wszędzie są takie same a potem jednak się okazuje, że w każdym mieście są różnice i w dostępności towarów i w cenach. W Auchan i w Brico u mnie to było widać najbardziej. Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dnia 27.12.2018 o 23:20, Kamil911 napisał: Fajny odcinek szczerze to tylko zainteresował mnie przeceniony szampan Trele Morele . HAHAHA 20 godzin temu, FANATYK napisał: Paczka z autografem już leci do ciebie. Co do tych gazetek to niby wszędzie są takie same a potem jednak się okazuje, że w każdym mieście są różnice i w dostępności towarów i w cenach. W Auchan i w Brico u mnie to było widać najbardziej. o proszę ! Dlatego fajnie, że istnieje takie forum i możemy się podzielić nowinkami Pozdrawiam No i wleciała całość 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi