wapster 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Super stuff! Dużo zabawy... Ja standardowo największy plus za to że znowu zapraszasz do filmiku swoją dziewczynę! Miałem przynajmniej pretekst do oglądnięcia filmu. Pozdrów ją! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Fajny stuff jak co roku trochę tych kostek jest widzę też zestaw rakiet do zabawy przed północą jak i mnóstwo petard będzie bardzo głośno współczuje sąsiadom efekt na godzine 12 też będzie bez dwóch zdań no no.. powiem ci świetny montaż. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Cudny stuff,no ale dziewczyna ładniejsza...Niektórzy to mają szczęście w życiu. 1 Cytuj
Majorex 5 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dnia 29.12.2018 o 00:53, wapster napisał: Super stuff! Dużo zabawy... Ja standardowo największy plus za to że znowu zapraszasz do filmiku swoją dziewczynę! Miałem przynajmniej pretekst do oglądnięcia filmu. Pozdrów ją! Oczywiście ! Hahaha. Miło nam, ze obejrzałeś ! Ona również Cię pozdrawia ! Szczęśliwego Nowego Roku !!! Dnia 29.12.2018 o 08:46, Kamil911 napisał: Fajny stuff jak co roku trochę tych kostek jest widzę też zestaw rakiet do zabawy przed północą jak i mnóstwo petard będzie bardzo głośno współczuje sąsiadom efekt na godzine 12 też będzie bez dwóch zdań no no.. powiem ci świetny montaż. Dzięki wielkie ! Szczęśliwego Nowego Roku ! Dnia 29.12.2018 o 14:46, damian7878 napisał: Cudny stuff,no ale dziewczyna ładniejsza...Niektórzy to mają szczęście w życiu. Cudne dzięki w takim razie Szczęśliwego Nowego Roku ! 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2018 1 minutę temu, Majorex napisał: Oczywiście ! Hahaha. Miło nam, ze obejrzałeś ! Ona również Cię pozdrawia ! Szczęśliwego Nowego Roku !!! Dzięki wielkie ! Szczęśliwego Nowego Roku ! Dziękuje i wzajemnie 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 53 minuty temu, Majorex napisał: Oczywiście ! Hahaha. Miło nam, ze obejrzałeś ! Ona również Cię pozdrawia ! Szczęśliwego Nowego Roku !!! Dzięki wielkie ! Szczęśliwego Nowego Roku ! Cudne dzięki w takim razie Szczęśliwego Nowego Roku ! Dziękuję bardzo i wzajemnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi