Belmus 2 Opublikowano 18 Listopada 2018 Siema mam tutaj swoj koszyk chciałbym abyście ocenili i powiedzieli co w nim zmienić?? Link:https://fajerwerkibiegun.pl/pl/koszyk?action=show Trochę skromnie wiem Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 18 Listopada 2018 30 minut temu, Belmus napisał: Siema mam tutaj swoj koszyk chciałbym abyście ocenili i powiedzieli co w nim zmienić?? Link:https://fajerwerkibiegun.pl/pl/koszyk?action=show Trochę skromnie wiem nie działa, wrzuć zdjęcie lepiej Cytuj
0 Belmus 2 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 31 minut temu, przemo312132 napisał: Nie ma tego koszyka zrób Screen 32 minuty temu, k4n4li4 napisał: nie działa, wrzuć zdjęcie lepiej Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja bym zmienił wszystko mam inne priorytety niż tylko petardy(skoro mam zmieniać), gdzie wyrzutnia, może jakaś rakietka Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 18 Listopada 2018 Każdy ma inny gust ale jak już same petardy chcesz to weź mniej ale mocniejsze. Za 150zł to i tak sporo byś miał. Cytuj
0 Gerlach 7 Opublikowano 18 Listopada 2018 Ta drobnica znudzi Ci się po 10 minutach. Kup jakieś lepsze petardy zamiast tych malutkich i chociaż jakieś rakietki Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 18 Listopada 2018 Jak już zależy Ci tak bardzo na petardach i nie chcesz efektownych fajerwerków, to przynajmniej wywal cześć tego gruzu i kup jakieś petardy z górnej półki. Cytuj
0 Sevento 16 Opublikowano 18 Listopada 2018 Skoro preferujesz petardy, to nie lepiej kupić coś porządniejszego? Jest spory wybór w emiterach. Można też drobnicę połączyć z czymś treściwszym, kupując chociażby zestaw JA004 Goliat Cytuj
0 Felek55 0 Opublikowano 19 Listopada 2018 Ja swoje stuffy wolę opierać na efektach , huk też ale czy on jest najważniejszy ? Cytuj
0 Belmus 2 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 3 godziny temu, Felek55 napisał: Ja swoje stuffy wolę opierać na efektach , huk też ale czy on jest najważniejszy ? Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też 18 godzin temu, przemo312132 napisał: Ja bym zmienił wszystko mam inne priorytety niż tylko petardy(skoro mam zmieniać), gdzie wyrzutnia, może jakaś rakietka Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też 18 godzin temu, k4n4li4 napisał: nie działa, wrzuć zdję 17 godzin temu, k4n4li4 napisał: Każdy ma inny gust ale jak już same petardy chcesz to weź mniej ale mocniejsze. Za 150zł to i tak sporo byś miał. Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też 17 godzin temu, Gerlach napisał: Ta drobnica znudzi Ci się po 10 minutach. Kup jakieś lepsze petardy zamiast tych malutkich i chociaż jakieś rakietki Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też 13 godzin temu, Sevento napisał: Skoro preferujesz petardy, to nie lepiej kupić coś porządniejszego? Jest spory wybór w emiterach. Można też drobnicę połączyć z czymś treściwszym, kupując chociażby zestaw JA004 Goliat Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też 14 godzin temu, capodanno napisał: Jak już zależy Ci tak bardzo na petardach i nie chcesz efektownych fajerwerków, to przynajmniej wywal cześć tego gruzu i kup jakieś petardy z górnej półki. Czy mógłbyś ułożyć mi stuff za 180 zł chciałbym aby było w nim najwięcej petard ale wyrzutnia jakieś rakiety i pirobajery też Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 19 Listopada 2018 Ja bym poszedł w takie coś albo takie coś To moja propozycja, jest huk, są rakietki do zabawy i wyrzutnia na godzinę 00:00 Cytuj
0 Gerlach 7 Opublikowano 19 Listopada 2018 Moja propozycja jest taka. Możesz ewentualnie pozmieniać petardy, ale rakietki do zabawy są, kostki od PM sam posiadam i myślę, że nie zawiodą Kolega wyżej dał dobrą propozycję, ale po twoich planach wnioskuję, że jedna kostka za 90 zł będzie złym wyborem, bo stawiasz na zabawę Petardy TP4 i TB5 zrobią robote i na pewno będziesz bardziej zadowolony niż z tych pierdziawek Cytuj
0 Belmus 2 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 41 minut temu, Gerlach napisał: Moja propozycja jest taka. Możesz ewentualnie pozmieniać petardy, ale rakietki do zabawy są, kostki od PM sam posiadam i myślę, że nie zawiodą Kolega wyżej dał dobrą propozycję, ale po twoich planach wnioskuję, że jedna kostka za 90 zł będzie złym wyborem, bo stawiasz na zabawę Petardy TP4 i TB5 zrobią robote i na pewno będziesz bardziej zadowolony niż z tych pierdziawek Dzięki 55 minut temu, k4n4li4 napisał: Ja bym poszedł w takie coś albo takie coś To moja propozycja, jest huk, są rakietki do zabawy i wyrzutnia na godzinę 00:00 Dzięki 43 minuty temu, Gerlach napisał: Moja propozycja jest taka. Możesz ewentualnie pozmieniać petardy, ale rakietki do zabawy są, kostki od PM sam posiadam i myślę, że nie zawiodą Kolega wyżej dał dobrą propozycję, ale po twoich planach wnioskuję, że jedna kostka za 90 zł będzie złym wyborem, bo stawiasz na zabawę Petardy TP4 i TB5 zrobią robote i na pewno będziesz bardziej zadowolony niż z tych pierdziawek A w sprawie stronki jaką polecacie ? Bo wydaje mi się, że piropolska będzie najlepszym wyborem Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 19 Listopada 2018 to są dwa całkiem inne stuffy niezależnie od stron, jr4 i jr6 to odpuść sobie i weź inne rakietki, gdziekolwiek będziesz robił zakupy Cytuj
0 Belmus 2 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 53 minuty temu, PiroArt.eu napisał: to są dwa całkiem inne stuffy niezależnie od stron, jr4 i jr6 to odpuść sobie i weź inne rakietki, gdziekolwiek będziesz robił zakupy Planujecie coś na czarny piątek ? Dziękuję za odpowiedź Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 19 Listopada 2018 19 minut temu, Belmus napisał: Planujecie coś na czarny piątek ? Dziękuję za odpowiedź to raczej nie będzie nic lepszego niż masz możliwość zakupić obecnie Cytuj
0 Sevento 16 Opublikowano 19 Listopada 2018 Obiecałem, dotrzymuję słowa Nieskromnie powiem, że lepszego planu nie znajdziesz Potężne petardy. Dwa znakomite zestawy pełne zabawy i niezłych rakiet. Dwie wyrzutnie, jedna różnorodna, druga z pięknym, gęstym cracklingiem, który powali widownię na kolana. Plan zakupów z PiroArt PXP305 RC5 - 5.5 PLN H3 Hammer - 15.39 PLN BP0038P/L Color Salute - 18.75 PLN PXZ205 Impuls - 39.39 PLN JA019 Excalibur - 44.69 PLN PXB2119 Pyro Zone - 22 PLN TXB421 Amaretto - 34.99 PLN _________________________________ 180.71 PLN Cytuj
0 Belmus 2 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 1 godzinę temu, Sevento napisał: Obiecałem, dotrzymuję słowa Nieskromnie powiem, że lepszego planu nie znajdziesz Potężne petardy. Dwa znakomite zestawy pełne zabawy i niezłych rakiet. Dwie wyrzutnie, jedna różnorodna, druga z pięknym, gęstym cracklingiem, który powali widownię na kolana. Plan zakupów z PiroArt PXP305 RC5 - 5.5 PLN H3 Hammer - 15.39 PLN BP0038P/L Color Salute - 18.75 PLN PXZ205 Impuls - 39.39 PLN JA019 Excalibur - 44.69 PLN PXB2119 Pyro Zone - 22 PLN TXB421 Amaretto - 34.99 PLN _________________________________ 180.71 PLN Dzięki wielkie 1 Cytuj
Pytanie
Belmus 2
Siema mam tutaj swoj koszyk chciałbym abyście ocenili i powiedzieli co w nim zmienić?? Link:https://fajerwerkibiegun.pl/pl/koszyk?action=show
Trochę skromnie wiem
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi