gojat 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 W mojej miejscowości jest taki market on jest nie za duży i jeszcze w nim nie byłem przed sylwestrem ale jeżeli ktoś tam był (myśle że połowa nie wie co to za sklep) to piszcie co tam jest Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 to ja niewiem wogule nic a kiedy byłeś?? wczoraj byłem i nic rok temu na sylwestra też nie było Cytuj
traviu 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja znam ten sklep i majom tam fajerwerki newt tanie byly firma nie pamientam jaka byla ale na opisach tylko po ruskiemu bylo napisne ale nie mieli duzo zbytu tanie byly ale zawsze plene koszyki byly Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Traviu nie pitol głupot. Lewiatan nie prowadzi sprzedaży sztucznych ogni. Ten sklep jest tylko i wyłącznie sklepem sprzedającym produkty spożywcze, alkoholowe, itp. Może się mylę, lecz prawie od 4 lat chodzenia do Lewiatana nie przypominam sobie, aby były sztuczne ognie. Cytuj
gojat 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 ale jak słyszałem każdy sklep ma co innego to może u niego są fajerwerki. Ja jednak pójde i sprawdze może chociaż bedą petardy Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 problem w tym, że lawiatanów jest bardzo dużo rodzajów... więc polecam zamknąć temat... myślę, że nazwa 'lewiatam' znaczy tylko tyle, że mają te swoje produkty 'wyprodukowano dla LEWITAN' i leader price... Cytuj
traviu 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 to nie gadame o tym samym to wienc nie uwazaj sie ze wszystko wiesz ..... i ze byles w jednym to niechce powiedziec ze znasz wszystkie bo w tym co ja bylem to jest durzy i nie tylko ma alkohol ma wszystko typ champion ...... to wienc Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Listopada 2007 U mnie w lewiatanie sa co roku tylko i wylacznie zimne ognie Cytuj
maxior 0 Opublikowano 20 Września 2008 U mnie w Lewiatanie były fajerwerki:petardy,bączki,rakietki jakaś mała wyrzutnia :grin: .Ceny były przeciętne. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na lewiatanie w Kutnie jest plakat fajerwerków z firmy SVEA! niestety nie mogłem tam wejść bo rodzice się bardzo spieszyli... Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 @gorgolSorry, ze odkopuje ale chyba chodzi o tą sieć sklepów : Cytuj
carlosik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Siema byłem dziś w lewiatanie i są już fajerwerki nie przyglądałem się tak bardzo,ale widziałem tam fp3 , fp3small za 9,99 achtungi triplexa za 0,99 te picollo importerzy to triplex , jorge jeszcze dziś później pójde i jakby coś to wiecej napisze informacji Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ale to chodzi wam o ten sklep Lewiatan http://lewiatan.pl/ ? endriu123457600 post yeahh Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no Panowie byłem dziś u mnie i bdb ceny np. p1204 od Komety za 4,30, achtungi Triplexa k208 1zl/szt...Ceny troszkę gorsze od internetowych Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no Panowie byłem dziś u mnie i bdb ceny :)/> np. p1204 od Komety za 4,30, achtungi Triplexa k208 1zl/szt...Ceny troszkę gorsze od internetowych :)/>Fajerwerki w lewiatanie?? Pierwszy raz slysze Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Fajerwerki w lewiatanie?? Pierwszy raz slysze A no widzisz...A jednak Tyle, że nie wiem czy to sprowadził sam gościu który prowadzi sklep, czy to ,,narzucona'' oferta z Lewiatanu...A może każdego po trochu Ale ważne, że dobry asortyment i ceny Cytuj
Neverath 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 W tych Lewiatanach to jest różnie, bo np. w Lewiatanie u mojej cioci przez cały rok są jakieś małe petardki, a u mnie nigdy nie było. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Osobiście mogę potwierdzić, że fajerwerki w Lewiatanie są. Importer Hestia.. Same duże zestawy i drogie kostki Cytuj
Piromen2 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) A przepraszam bardzo, te petardy fp3 small za 9.99 to ile sztuk, i ile kosztują duże fp3? Edytowane 22 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Ortografia Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 a pszepraszam bardzo te petardy fp3 small za 9.99 to ile sztuk i ile kosztuja duże fp3 ? A w lewiatanie są fp3 s ? 30 sztuk fp3s a duze fp3 kosztują na ogół ok. 1-2zł więcej ale jest ich 20, troche mocniejsze i mają krótką flarę. Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jest ktoś może z poznania lub orientuje się ktoś gdzie w lewiatanie w poznaniu są fajerwerki. Pozdrawiam Cytuj
carlosik 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 u mnie w lewiatanie są fp3 small i fp3 smalle za 9,99zł a duże 10,99zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi