kubix101 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) A w jakim mieście mieszkasz? Pytanie do Carlosika? Ma napisane w profilu, że Sopot. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Poki Niekumatość Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2012 A w lewiatanie są fp3 s ? 30 sztuk fp3s a duze fp3 kosztują na ogół ok. 1-2zł więcej ale jest ich 20, troche mocniejsze i mają krótką flarę. Na jakimś forum pisali ludzie, że są albo w jednym z Gdańskich albo Gdyńskich Lewiatanów. Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ma ktoś jakieś zdjęcie z tegorocznym asortymentem ? Cytuj
jokerPiroman 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 u mnie lipka bo nie ma fp3, sa jakies rakiety speed 1 za 26, wyrzutnia 16 strzalowa guliwier (chyba) za 26, fontanny extreme f4, mozdzierz 10 szelek ale nie wiem jaka cena i jakis zestaw 5 rakiet, rzymiaki i petardy za 54pln Cytuj
Mika 0 Opublikowano 8 Października 2014 Niekiedy są tanie wyrzutnie a rok temu wgl nie było :xmas_dry: :xmas_dry: Kilka lat temu było bardzo dużo i tanio i pamiętam że dużo kupiłem i efekt był bardzo dobry Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bylem w lewiatanie i są tam petardy grom 2 za 12 zl . Kupiłbym ale za drogo ... Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 No ja mam lewiatana niedaleko domu i kompletnie żadnych fajerwerków nie było. Chodze tam już spokojnie 5 lat i nigdy noe widziałem. Za to w ABC są dobre petardy w super cenie. Cytuj
Mika 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 tak są fajerwerki w Lewiatanie :xmas_tongue: jak co roku hestia :xmas_happy: i kilka innych kostek z innych firm :xmas_laugh: Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Czy ma ktoś jakieś informacje na temat sprzedaży fajerwerków w tej sieci sklepów? Czy w tym roku będzie prowadzona ich dystrybucja? Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak by było to by ktoś "odświeżył". Nie spamuj wszystkich tematów. Cytuj
Arturez93 4 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Człowieku, to jest forum do swobodnej wypowiedzi , jeden post w temacie to nie jest spam. Bardziej ty spamujesz poprzez niepotrzebną uwagę w moją stronę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi