Daras 2 Opublikowano 24 Listopada 2018 W tym roku będzie lepiej niż roku temu o to cześć I. następna paczka zamówiona, tak więc nie koniec Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Listopada 2018 Dużo huku, konkretna wyrzutnia dragon i moździerz. Na pewno nie będziesz się nudził w sylwestra Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Listopada 2018 Lipiec to troche podobna wyrxutnia do jw408.Tez kupilem.Jest w drodze.Fireball i te od Pyromoravi sa finezyjne...Sa przykladem,ze i za mniejsze pieniasze mozna nacieszyc oko.Jesli chodzi o petardy to same rodzynki.Nie jestem ich zwolennikiem za dużym.Nie ma tam u Ciebie gruzu hukowego.Same głosne co jest fajne jak dla mnie.No i ta moździerz Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 24 Listopada 2018 Masz sporo dobrych petard, i dobre sprawdzone wyrzutnie, jak na cz. 1 już mi się podoba i czekam na kolejną część Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 24 Listopada 2018 Wyrzutnie 4 Petardy/emitery dźwięku 4+ Artykuły różne 3 Ogólna ocena 4 Podsumowanie: sporo zabawy, huku i całkiem niezłych efektów. Postawiłeś na klasyki z dodatkiem nowości. Petardy i emitery jedne z najlepszych ze średniej półki cenowej. Artykuły różne trochę za drobne, ale skromnie. Czekam na więcej Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Listopada 2018 Moja osobista rada mniej huku więcej kostek. dorzuć jeszcze z parę kostek i będzie ok. stuff i tak lepszy niż większość jakiejś tam elity pana M. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2018 Czyli jak zamawiasz teraz efekty to powinien być bardzo dobry stuff... nic czekam na fotke i zobaczymy jak narazie jest całkiem OK ! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2018 no teraz przyszalałeś, mocne petardy, fajne wyrzutnie i te rakiety od pm Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tak z głową zakupy patrząc na budżet.Super rakiety,najlepsze kostki w swoich cenach,mocne petardy i ta moździerz.Brawo! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zdecydowanie jest czym postrzelać. same dobre wyrzutnie widać ze zakupy z głową. ! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nie ma do czego się przyczepić. Jest huk, są rakietki i moździerze do zabawy i jest coś na północ. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Bardzo duże tego jak tak patrzeć na całość.Troszke za dużo petard...Kupując ich połowe mniej a pieniądze inwestując w wyrzutnie moglbyś mieć najmniej 2 mega konkrety...Huku i podpalania będzie grom.Udanego Sylwka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi