wimexo 3 Opublikowano 27 Listopada 2018 Siemka Wrzucam parę itemków ^^ Na zdjęciu: - TXB012 Fire Are Born od Triplexa - Wyrzutnia kątowa - SL25-01D ALEXANDER od Gaoo - PXB3701 - FIRE ART od Piromaxa - TXB704 BRAWURA od Triplexa oraz: DUM BUM P6A11 - Mega mocne petardy, uwielbiam je Mam jeszcze ich trochę w zapasie ale na zdjęciu nie ma Shark PS5 - dwie paczki po 10 petard. Myślałem, że będą głośniejsze, ale słabiej niż Dum Bumy wypadają Pierwszy raz strzelałem nimi P6AB13 DUM BUM Middle - Mam jeszcze paczki paczki po 20szt. w zapasie, ale wziąłem jakby miało braknąć jeszcze 10sztuk.. xd K1 ‑ HAMMER, RC1, jeszcze mam parę paczek Explosive II - spoko do postrzelania ^^ Rzymskie ognie 40 strzałowe ( T6237 - MAGICAL SHOTS 40 BALL - KOMETA ) 0445 Whistling Moon Travellers ( 144 szt. małych rakietek takie do zabawy .. ^^ ) Lampionnyyy latające dodatkowo zamówione ^^ Aa czy coś jeszcze dojdzie to się okaże Może jak coś rzucą ciekawego w marketach Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2018 No prosze efektownie i troszke z zabawą.. jest świetnie ! Cytuj
wimexo 3 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 11 minut temu, k4n4li4 napisał: Bierz teraz bo w marketach to lipa Co roku coś tam w marketach zawsze brałem W Lidlu np. Kilovka 100 strzałowa - brałem w tamtym roku i fajna była Główną wyrzutnią i tak jest tutaj TXB012, bo jednak trochę kosztowała Achillesa chciałem kupić, ale nie zdążyłem niestety jak było promo Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Listopada 2018 Kilovka to 20mm tylko, już chyba lepsza ta druga tylko zapomniałem jak się nazywa Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2018 Tajemnicza paczka.Z opisu wynika bardzo fajny stuff.Przyjemnego strzelania nie zabraknie Cytuj
wimexo 3 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dorzucam zdjęć z mojego stuffu Co prawda nadal wydaje mi się, że mam tego mało i mi nie starczy, żeby się fajnie pobawić ^^ Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2018 No bo zawsze się wydaje za mało a stuff ogólnie konkretny i ten compound robi wrażenie Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zawsze wydaje się, że mało, a finalnie będzie tak, że pewnie zdążysz zmarznąć na dworze, bo tego jest naprawdę sporo. Ten compund jest naprawdę fajny z tego co widziałem na filmikach. Ta rakieta (svart?) też konkretna. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Bardzo pokaźnie to wygląda.Ten compakt jest rewelacyny.Sporo zabawy będzie.Udanego Sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi