PIROROOKIE 6 Opublikowano 28 Listopada 2018 Każdy lubi postrzelać w Sylwestra lecz niestety nie każdy ma kasę na piro Robię duże zakupy i zawsze w gratisie dostaje petardy których nie lubię , mam tego sporo mogę oddać osobie której nie stać na stuff od siebie dołożę parę małych kostek Nie chcę nikogo urazić tylko pomóc , jeśli jest taka osoba niech śmiało pisze [ tylko osoby których naprawdę nie stać na piro , ] 3 Cytuj
0 Neodo 10 Opublikowano 29 Listopada 2018 Czesc! Mnie nie stac na piro i chetnie przyjmę darowiznę od ciebie :))) Cytuj
0 wimexo 3 Opublikowano 29 Listopada 2018 1 godzinę temu, Neodo napisał: Czesc! Mnie nie stac na piro i chetnie przyjmę darowiznę od ciebie :))) Pierdzielisz.. Kupowałeś widzę w tamtych latach po postach na forum nawet za ponad 500zł :x Mi by wstyd było przyjmować, jeśli bym miał... Bo co roku coś mam, a wiem że są osoby co nic nie kupią, bo nie mają za co, a chciałyby Cytuj
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Ja napisałem koledze uczciwie, że co roku organizuje pokaz dla dzieciaków z domu dziecka. Sam wykładam na to kasę. Pomimo kulturalnego zapytania żaden ze sklepów mi nawet rabatu nie dał. Więc chętnie wezmę wszystko co macie na zbyciu Nie widzę problemu w udokumentowaniu tego. Bo nie mam nic do ukrycia a lata też mam swoje już i tak jak kolega napisał wstyd by mi było żebrac od kogoś jakiś towar gdybym miał go już dość. Cytuj
0 Neodo 10 Opublikowano 29 Listopada 2018 28 minut temu, wimexo napisał: Pierdzielisz.. Kupowałeś widzę w tamtych latach po postach na forum nawet za ponad 500zł :x Mi by wstyd było przyjmować, jeśli bym miał... Bo co roku coś mam, a wiem że są osoby co nic nie kupią, bo nie mają za co, a chciałyby Paaanie, kiedy to było xD Cytuj
0 wimexo 3 Opublikowano 29 Listopada 2018 56 minut temu, FANATYK napisał: Ja napisałem koledze uczciwie, że co roku organizuje pokaz dla dzieciaków z domu dziecka. Sam wykładam na to kasę. Pomimo kulturalnego zapytania żaden ze sklepów mi nawet rabatu nie dał. Więc chętnie wezmę wszystko co macie na zbyciu Nie widzę problemu w udokumentowaniu tego. Bo nie mam nic do ukrycia a lata też mam swoje już i tak jak kolega napisał wstyd by mi było żebrac od kogoś jakiś towar gdybym miał go już dość. Zależy gdzie się kupuje, ale w sumie przy większych zamówień dają bardziej gratisów trochę niż rabaty, które im się nie opłacają zbytnio Wiadomo, że każdy chce zarobić jak najwięcej, szczególnie że to okres sylwestrowy Polecam odłożenie sobie kasy i kupno po sylwestrze kiedy to są wyprzedaże tego co zostało w sumie i jest o wiele taniej Na pewno się trochę wtedy zaoszczędzi i kupi coś porządniejszego ! Cytuj
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Nie mam na to aż tyle czasu i energii. Szlachetna paczka czy właśnie sylwestrowy pokaz dla dzieciaków to dla mnie tylko coroczny dodatek. Jakaś taka moja rekompensata za całoroczne grzechy W ciągu roku praca, dom, jakieś swoje zajęcia pochłaniają mi zbyt wiele czasu żeby mieć jeszcze czas na szukanie promocji czy okazji Dla mnie pirotechnika czy fajerwerki nie jest taka pasja jak dla wielkości z Was. Dużo bardziej lubię grzebać przy motorze, samochodach, łazic po górach itp. Ale pewnie jest tak jak mówisz. Bo nawet straganiarze im bliżej północy tym bardziej schodzą z cen byle by się pozbyć towaru. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2018 Wbij na jakąś grupę z FB o pirotechnice to tam nie będziesz się mógł odgonić Cytuj
0 Belmus 2 Opublikowano 29 Listopada 2018 Przygarnął bym jakieś nawet małe petardki aby się pobawić Cytuj
0 SzymonXVX 8 Opublikowano 29 Listopada 2018 Ja to bym przyjął coś z chęcią w końcu coś bym postrzelał sam, a nie tylko patrzył na innych... Cytuj
0 wimexo 3 Opublikowano 29 Listopada 2018 4 godziny temu, FANATYK napisał: Nie mam na to aż tyle czasu i energii. Szlachetna paczka czy właśnie sylwestrowy pokaz dla dzieciaków to dla mnie tylko coroczny dodatek. Jakaś taka moja rekompensata za całoroczne grzechy W ciągu roku praca, dom, jakieś swoje zajęcia pochłaniają mi zbyt wiele czasu żeby mieć jeszcze czas na szukanie promocji czy okazji Dla mnie pirotechnika czy fajerwerki nie jest taka pasja jak dla wielkości z Was. Dużo bardziej lubię grzebać przy motorze, samochodach, łazic po górach itp. Ale pewnie jest tak jak mówisz. Bo nawet straganiarze im bliżej północy tym bardziej schodzą z cen byle by się pozbyć towaru. No i to się ceni Chociaż jednak pierdoły i mała piro się słabo przyda na pokaz piro Cytuj
0 PIROROOKIE 6 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Dnia 29.11.2018 o 15:16, piropiotr223 napisał: Wbij na jakąś grupę z FB o pirotechnice to tam nie będziesz się mógł odgonić Tylko że chciałbym aby podarować to komu s kto naprawdę nie ma na piro nie ma tego dużo najwyżej za jakieś 200 stówki ale można się trochę pobawić Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2018 8 minut temu, PIROROOKIE napisał: Tylko że chciałbym aby podarować to komu s kto naprawdę nie ma na piro nie ma tego dużo najwyżej za jakieś 200 stówki ale można się trochę pobawić Poczekaj pod koniec grudnia, zobaczysz forumowe stuffy i wybierzesz tego kto ma mało Cytuj
0 PIROROOKIE 6 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: Poczekaj pod koniec grudnia, zobaczysz forumowe stuffy i wybierzesz tego kto ma mało Może to i racja Cytuj
0 Gość Opublikowano 30 Listopada 2018 Komu byś nie dał to było by źle. Zrób może po prostu jakiś konkurs. To może być cokolwiek. Choćby najlepszy wierszyk o fajerwerkach. W prosty sposób masz zwycięzcę a ty masz "czyste sumienie", że paczka poleciała do kogoś komu się należała - bo wygrał. Pomysłów na zadania konkursowe może być dużo. Chociażby napisanie kilku recenzji jakiś tam produktów. Cytuj
Pytanie
PIROROOKIE 6
Każdy lubi postrzelać w Sylwestra lecz niestety nie każdy ma kasę na piro
Robię duże zakupy i zawsze w gratisie dostaje petardy których nie lubię , mam tego sporo
mogę oddać osobie której nie stać na stuff od siebie dołożę parę małych kostek
Nie chcę nikogo urazić tylko pomóc , jeśli jest taka osoba niech śmiało pisze [ tylko osoby których naprawdę nie stać na piro , ]
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi