ArbTree 67 Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam wszystkich :) W tym roku nieco skromniej niż w ubiegłych latach . Plany jak zwykle były większe ... ale cięcia w budżecie sprawiły że jest tylko to ... Z pewnością jeszcze coś dojdzie a tym czasem łapcie cz .1 ;) Cz.1 Piropolska /// ok. 600 zł Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Listopada 2018 Tylko ? Wiesz.. co niektórzy ludzie to już w tej chwili o takim stuffie tylko mogą pomarzyć może nie ma ogromu kostek ale za to 3 konkretne kostki po prostu sama jakość jeśli to jest część pierwsza to boje się pomyśleć co będzie dalej a tak z ciekawości ile tych części będzie. ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Listopada 2018 Znakomity początek.Rewelacjyjne pozycje.Ten Crump wygląda tak apetycznie...Nie mialem go ale ponoć robi za dwóch.Co do reszty....Jw408 i 7 miałem pare lat temu...Zwlaszcza jw 408 zrobila miazgę.Teraz moze juz inaczej dzialaja bo piec lat minęło...Bosz jak ten czas leci...To juz 5 lat a to jakby bylo wczoraj...Czekamy na więcej Cytuj
Rychu 5 Opublikowano 30 Listopada 2018 Dla mnie nie liczy się ilość a jakość i efekt na niebie, którego u Ciebie nie zabraknie PS. Też mam wrzuconego n.in Crumpa na forum w stuffie już po raz drugi, który mam nadzieję, że znów zrobi swoje i zajmie kawał nieba Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2018 no fajne wyrzutnie, crump jedna z nielicznych u piromaxa która daje radę. Nie liczy się ilość, można mieć mało i też się dobrze bawić. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 26 minut temu, Kamil911 napisał: Tylko ? Wiesz.. co niektórzy ludzie to już w tej chwili o takim stuffie tylko mogą pomarzyć może nie ma ogromu kostek ale za to 3 konkretne kostki po prostu sama jakość jeśli to jest część pierwsza to boje się pomyśleć co będzie dalej a tak z ciekawości ile tych części będzie. ? jeszcze jakieś 2/3 kosteczki małe dojdą a i zapomniałem dodać o skromnych pozostałościach z tamtego roku i " takich tam '' innych pierdołkach Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 30 Listopada 2018 Crump jest nudny jak flaki z olejem. Lepszym wyborem byłby Crater Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 43 minuty temu, Sevento napisał: Crump jest nudny jak flaki z olejem. Lepszym wyborem byłby Crater nie poleci sam Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Nie ilość a jakość się liczy i tu mamy same sprawdzone produkty i ten crump, jedna z moich ulubionych kosteczek \__/ napewno zrobi robotę Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właśnie,nie jest skromnie.Dwie konkretne wyrzutnie.Coś jeszcze planujesz kupić? Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Stuff mały, ale konkretny tylko obawiam się, że JW408 nie da rady Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dnia 9.12.2018 o 11:50, Gerlach napisał: Stuff mały, ale konkretny tylko obawiam się, że JW408 nie da rady Nie ona poleci w finale więc też jakoś się tym nie przejmuje poza tym to nie wszystko . Ostatnia paczka w drodze + jeszcze coś z marketów dojdzie ale to zalezy od oferty co tam ciekawego będzie Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Tak więc przyszła ostatnia paczuszka z piroartu z miłym gratisem w postaci 6 paczek huków Jest to część ostatnia i raczej nic już nie dojdzie a prezentuję sie tak ; Fotka całości niebawem Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 19 Grudnia 2018 No nie powiem elegancki stuff z klasą, ciekawe wyrzutnie z legendarną jw90,rakiety konkret no i całkiem fajne petardki. Daje takie mocne 9/10 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dobra nie ma co przedłużać bo i tak już nic nie dojdzie ... Zamawianie na Piropolska.pl i Piroart.eu , łącznie wydane ok. 1100 zł Tak więc prezentuje Wam całość na ten rok Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Moim zdaniem znakomicie zainwestowałeś.Bez gruzu z kostkami o najwyższym poziomie.Miałem jw408 i 7 pare lat temu....Ciekawe jak wypadaja teraz....Patrze zamieszałeś też w importerach...Po garści od każdego.Widzę fajne rakiety,rzeczy do zabawy....Jak co roku trzymasz poziom.O to chodzi zawsze!!!Trzymać się !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi