wapster 0 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zrób zdjęcie na którym będzie widoczne LOGO ForumFajerwerki.pl!Logo nie może być wstawione cyfrowo do zdjęcia! TUTAJ MOŻECIE POROZMAWIAĆ O KONKURSIE Może być, rysunek, grafiti, druk, rzeźba, wydzieranka, selfie, grawer, film, konstrukcja i wszystko inne! Bez znaczenia jak i na czym! Prace konkursowe należy udostępniać w temacie konkursowym na Forum lub w poście konkursowym na FB jako komentarz! Najciekawsze, najdziwniejsze zdjęcia, zostaną wybrane ze wszystkich udostępnionych, przez jury w osobie administratora forum. Nagrody:3 zestawy petard: pxp309 x15 & pxp313 x10 & pxp314 x8 x 3 Trzeba być użytkownikiem ForumFajerwerki.pl Warto polubić profil ForumFajerwerki.pl na FB, udostępnić(publicznie) u siebie tą informacje o konkursie i wstawić zdjęcie w komentarzu oraz u siebie na tablicy. Nowe logo:https://forumfajerwerki.pl/nowe_logo/logo_black.pnghttps://forumfajerwerki.pl/nowe_logo/logo_white.png Wysyłka nagród może odbyć się tylko na terytorium Polski. Osoba na którą wysyłane będą nagrody musi mieć ukończony 18 rok życia. Prace po konkursie będą upubliczniane w Internecie. Zdjęcia można udostępniać do 15 Grudnia 23:00. 16 Grudnia zostanie wyłoniony zwycięzca!
Orion 6 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam, Przesyłam pracę na konkurs. Jako, że forum pirotechniczne, to chciałem jakoś wykorzystać także pirotechnikę do tego. Wrzucam to jako gif i to z tym znakiem wodnym, bo wszystko inne mi zwyczajnie nie udaje się wgrać.. Posiadam normalny film, w lepszej jakości, ale jest za duży rozmiar ( mogę go ewentualnie wysłać na maila) 4
wapster 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Gratulacje dla laureatów: Jeszcze raz gratuluje Wszystkim i bardzo dziękuje za udział w konkursie! Zapewne będzie wiele pytań dlaczego akurat te prace.... Bo niecodzienny pomysł, praktyczne, zaskakujące - każdy z tych przymiotników pasuje do którejś pracy. Moją uwagę przykuł jeszcze kubek - z chęcią sam bym taki miał do kawy i dwa malowane obrazy - choć jeden nie spełniał warunków konkursu - znalazł bym dla nich miejsce na ścianie. Bardzo żałuję ale niestety nie mam nagród dodatkowych - a z chęcią bym dał je autorom tych prac! Przypomnę warunek konkursu "widoczne logo ForumFajerwerki.pl" - nie miałem na myśli czyjejś wizji loga lub jakieś jej odmiany(choć metoda mogła być dowolna) - tym sposobem wiele prac choć dobrych i ciekawych niebyła by brana pod uwagę Z osobami które wygrały nagrody skontaktuję w celu potwierdzenia wieku i podania adresu wysyłki nagród!
Rekomendowane odpowiedzi