PIROROOKIE 6 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Z tego co czytałem na forum to jesteś Master w organizowaniu konkursów , co to za konkurs ?
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Grudnia 2018 6 minut temu, PIROROOKIE napisał: Z tego co czytałem na forum to jesteś Master w organizowaniu konkursów , co to za konkurs ? 1
show of fireworks 0 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Czy zdjęcie może być tylko jedno czy np. dwa w jednym komentarzu prezentujące coś z dwóch perspektyw?
wapster 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Do zdjęć konkursowych będzie odblokowany główny temat konkursowy. Propozycji konkursowych można wysłać więcej niż jedną i można wysłać więcej niż jedno zdjęcie.
F43SH 0 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dnia 3.12.2018 o 13:48, wapster napisał: Do zdjęć konkursowych będzie odblokowany główny temat konkursowy. Propozycji konkursowych można wysłać więcej niż jedną i można wysłać więcej niż jedno zdjęcie. Wiadomo kiedy odblokowany będzie ten post? Na fb już dodałem w komentarzu, to czy dodać jeszcze raz tutaj dla łatwiejszego sprawdzania?
wapster 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 2 godziny temu, F43SH napisał: Wiadomo kiedy odblokowany będzie ten post? Na fb już dodałem w komentarzu, to czy dodać jeszcze raz tutaj dla łatwiejszego sprawdzania? Niema potrzeby umieszczania w dwóch miejscach. Temat do dodawania będzie odblokowany 3 dni przed końcem konkursu.
wapster 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Temat konkursowy został odblokowany i jeśli ktoś niema lub nie chce udostępniać swojej pracy na FB może to zrobić -
mantis 433 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Gratulacje dla zwycięzców. W historii forum nigdy nie było tak genialnych prac, aż musiałem zapisać je na dysku by zostawić dla potomnych. Logo forumfajerwerki.pl na aucie, podświetlony baner, kolaż z awatarów forumowych, murale. Na prawdę spory popis kreatywności!
wapster 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 33 minuty temu, mantis napisał: Gratulacje dla zwycięzców. W historii forum nigdy nie było tak genialnych prac, aż musiałem zapisać je na dysku by zostawić dla potomnych. Jutro umieszczę wszystkie prace na FB i forum, łącznie z tymi z przed dwóch lat. Będę musiał zamówić takie naklejki na auto do rozsyłania dla chętnych zmotoryzowanych i nie tylko! Zapewne wielu też by chciało pic kawkę/herbatkę z takiego forumowego kubka przeglądając kłótnie na chatboxe
Mouthes 7 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo ładny pomysł z mozajką avatarów użytkowników, jestem dumny że sam się tam znalazłem Pomysł trafiony i dobrze przemyślany, gratulacje dla zwycięzców
Orion 6 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam Dziś przyszła paczka z nagrodą konkursową. Mało tego dostałem także bonus w postaci deseczki z grawerem oraz wlepki wszystko bardzo solidnie zapakowane Bardzo dziękuję za wszystko !!! 1
Kamil911 119 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Piękna nagroda naprawdę aż ci zazdroszczę ! Gratuluje wygranej.
SzymonXVX 8 Opublikowano 27 Grudnia 2018 A to moja nagroda doręczona już przed świętami i to przez samego kuriera Wapstera... Wielkie dzięki. 1
Rekomendowane odpowiedzi