Neodo 10 Opublikowano 2 Grudnia 2018 No witam witam wszystkie zgodnie z obietnicą dodaje zdjęcie mojego staffu oczywiscie to jest tylko pierwsza część, planuje jeszcze dokupić jedną wyrzuteńkę w lidlu, pare rakiet no i tata chce kupić supernauta jakiegoś lub pare mniejszych także temat będzie aktualizowany !! zapraszam do oceny xDDDDDDDDDDDD BZ49S-6006 , FC20-56-2 Goldpalm-Blue Z , PXR215 Aurora , PXG201 Thunder Air Bomb , EP-K1130C12 Saturn Missiles Battery 100SH , TP4 Exploder 4 ps. mpiwowski mam nadzieje że się nie obrazisz aha i bardziej różowego prześcieradła nie miałem XDD 1 5 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ahahahaha ! xD mistrz fotoshopa nie no stuff zacny Jest Tropic Pro jest impreza. xD wincyj kostek ! 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Za RODO pójdziesz siedzieć W sumie to jeszcze mogłeś dodać to xd 1 Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Piękny stuff z przysłowiową wisienką na torcie! Mpik zadem kostkę przyklepał więc obstawiam że będzie ogień 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Hahahhaahha, Co to jest, ja się pytam xDDD Z takimi zdjęciami gwarancja jakości gwarantowana !! Udało ci się to nie powiem 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Stuff pryma sort jest funke trolic pro bedzie sie działo Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 2 Grudnia 2018 No no, a w czwartek jeszcze pisałeś w temacie "Oddam Piro" że chętnie przygarniesz. Cytuj
Neodo 10 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 1 godzinę temu, piromen29 napisał: No no, a w czwartek jeszcze pisałeś w temacie "Oddam Piro" że chętnie przygarniesz. bo chętnie przygarne Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mpiwowski przy Tropic Pro jak Geslerka na opakowaniach potraw, albo Ewa Chodakowska na okładkach książek o odchudzaniu. Certyfikat "Teraz Piro". "Dobre, bo mpiwowskie". Rozwaliłeś system, więc system jest teraz rozwalony. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Hahahaha...Nie no myślałem,że padne ze śmiechu...Neodo-genialny jestes...Mpi by nie kupil takiej wyrzutni bo by go zagniotla...Co do kostek...Swietny wybór 1 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wyznaczasz nowe standardy w tematach ze stuffami Jeśli Mpik wyraża aprobatę, to nie pozostaje mi nic innego niż przyłączyć się i pochwalić Bardzo fajne zakupy, wszystko ze smakiem i wiedzą na temat tego co jest dobre. Nie wiedziałem że Tropic Pro robi tak duże wyrzutnie, że można się na nich tak rozsiadać, ale cóż, człowiek uczy się przez całe życie. Baw się dobrze Neodo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi