Bandit123 4 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam wszystkich Chciałbym wam przedstawić mój stuff na tegorocznego sylwestra. Niestety w tym roku jest bardzo skromny i stworzony głównie pod luźne postrzelanie z małym akcentem na północ. Na początku przyszłego roku planuję zmienić samochód, tak więc musiałem trochę zejść z tonu jeżeli chodzi o zakup pirotechniki. Możliwe, że dojdzie jeszcze coś z marketów, ale nie będą to duże zakupy. Oceniajcie, komentujcie. https://zapodaj.net/2bb84d7635175.jpg.html Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 3 Grudnia 2018 No proszę elegancki stuffik rakiety wyrzutnie będzie efektownie Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Eee tam, wcale nie tak skromnie Masz bardzo dobre wyrzutnie, zwłaszcza niezmiennie zachwycającą TXB400, godne polecenia rakiety (koniecznie daj znać po Sylwestrze jak spisały się JR25), coś na zasygnalizowanie rozpoczęcia zabawy, czyli gwizdki i już jest dobrze Dorzuciłbym jakieś petardy, choćby tylko trochę, ot tak żeby czymś porzucać w ciągu dnia, ale już bardzo mi się podoba. Będzie efektownie Pozdrawiam. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2018 W porownaniu do tamtego roku to przecietnie bardzo...Moze za rok sie odbijesz...Ale i ten stuff jest fajny...Super konkret i male kostki..Rakiety...Jak na twoje mozliwosci taki sobie ale ogolem fajny Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie przesadzaj widziałem o wiele skromniejsze stuffy masz świetnego Samuma który zrobi dobrą robotę o północy ale też kilka mniejszych kostek od PM bardzo ładnych jak na swoją cenę jest i coś na postrzelanie przed północą rakiety masz dobre powinieneś być z nich zadowolony. Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zaczniesz dobrze, a Samum przywita nowy rok tak jak trzeba. Rakietki przed północą do zabawy i uważam, że więcej nie potrzeba, bo pszczółki i inne badziewia chyba mało kogo kręcą Pozdrawiam Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Bardzo fajnie, sensownie skompletowany stuff rakiety do zabawy i mocniejsze też się znalazły a do tego ciekawe kostki na finał.Zazdroszczę ci tego samuma ale mam nadzieję że mój faboulus będzie również efektowny Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 W związku z dużą nagonką na fajerwerki postanowiłem odrobinę powiększyć swój tegoroczny stuff Mam nadzieję, że pseudo ekolodzy będą zadowoleni Nie wiem jak u was, ale mnie taki nawał negatywnych informacji motywuje do dalszych zakupów. https://zapodaj.net/cfea94d05aca5.jpg.html Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Bardzo fajne wyrzutnie.Nosferatu robi wielkie zamieszanie i ma bardzo ładne efekty...Pozdrów ekologa jak bedziesz widział Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Same dobre fajerwerki zakupiłeś.Wcale twój stuff nie jest taki skromny.Wyrzutnia Samum pokaże klase. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi