skowyt1627 16 Opublikowano 5 Grudnia 2018 To dopiero pierwsza paczka. Zapłaciłem 418zł na Piroart.eu i polecam sklep Kolejna paczka jest już zamówiona więc teraz tylko czekać. Będe na bieżąco wrzucał to co do mnie przyjedzie 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Szlag nas trafia, jak widzimy opakowanie full moona. Te folijki na górze to jest tragedia Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Grudnia 2018 24 minuty temu, PiroArt.eu napisał: Szlag nas trafia, jak widzimy opakowanie full moona. Te folijki na górze to jest tragedia Mam dwie wyrzutnie od gaoo i też porwana folijka ale to chyba dobrze bo machony każe zrywać a to poważny youtuber i wie co mówi Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 5 Grudnia 2018 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: Mam dwie wyrzutnie od gaoo i też porwana folijka ale to chyba dobrze bo machony każe zrywać a to poważny youtuber i wie co mówi no tak, ale wiesz... nowa wyrzutnia prosto wyciągnięta z nowego kartona i już jest porwana od góry Cytuj
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ja mam kilka dużych kostek Klasek i też każda porwana. Typ mówił, że takie dostali do sklepu. Zwrócił tylko uwagę na to żeby popatrzeć czy żadna z rurek od góry nie jest zdeformowana. Więc chyba nie ma reguły... @PiroArt.eu ja od was dostałem potargane rakiety i nie narzekam Chyba dużo roboty mieliście bo karton był sklejony z trzech różnych kawałków a w środku ani żadnych wypełniaczy ani nic tylko wszystko razem rzucone na kupe Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 5 Grudnia 2018 35 minut temu, FANATYK napisał: Ja mam kilka dużych kostek Klasek i też każda porwana. Typ mówił, że takie dostali do sklepu. Zwrócił tylko uwagę na to żeby popatrzeć czy żadna z rurek od góry nie jest zdeformowana. Więc chyba nie ma reguły... @PiroArt.eu ja od was dostałem potargane rakiety i nie narzekam Chyba dużo roboty mieliście bo karton był sklejony z trzech różnych kawałków a w środku ani żadnych wypełniaczy ani nic tylko wszystko razem rzucone na kupe Pakowanie rakiet nie należy do przyjemności, nie ma na to praktycznie kartonów nawet do kupienia, sklejka najczęściej jest najlepszą formą spakowania tego. Zauważ, że niektóre sklepy się wycofały z rakiet Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 6 Grudnia 2018 No pakowanie rakiet to na pewno masakra a szczególnie jak mają długie kijki Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Stuff elegancki ! Sorbet na pewno cie zaskoczy pozytywnie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Do FullMoona i Sorbetu nie można się przyczepić jedynie Pleskon to jedna wielka niewiadoma ogólnie jak na część pierwszą to bardzo ładnie.. konkretnie ! I mam nadzieję że będzie tego więcej. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Kamil911 napisał: Do FullMoona i Sorbetu nie można się przyczepić jedynie Pleskon to jedna wielka niewiadoma ogólnie jak na część pierwszą to bardzo ładnie.. konkretnie ! I mam nadzieję że będzie tego więcej. Będzie będzie Sam nie mogę się doczekać Pleskon bardzo mi się podobał na video, więc zobaczymy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Trzy super konkreciki.Bedzie moc.Sorbet mnie nie zawiodl jak go mialem 2 lata temu Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mała aktualizacja. Paczka przyszła dzisiaj Dzięki PiroArt A tak na razie prezentuje się całość, którą posiadam. Dojdzie jeszcze minimum jedna paczka. Możliwe, że z Fireballem XXL i rakietami FLY EAGLE od panty, ale jeszcze się nad rakietkami zastanawiam Domówię również dumbumów ze 2 paczki. Reszty nie zdradzę XD Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Wygląda dobrze, rakiety rocket ball konkret i sorbet. Reszta też ciekawa. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 13 minut temu, k4n4li4 napisał: Wygląda dobrze, rakiety rocket ball konkret i sorbet. Reszta też ciekawa. Polowałem na Alcory, przeszukałem każdy możliwy sklep w internecie ale nie było, to wziąłem te rakietki. Też są fajne Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Całość prezentuje się bardzo dobrze.Jest kilka konkretów i do tego bardzo dobre rakiety.Udanej zabawy! Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Całość prezentuje się znakomicie TITAN zrobi wielkie show Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 13 Grudnia 2018 51 minut temu, endriu123457 napisał: Całość prezentuje się znakomicie TITAN zrobi wielkie show No ciekawe czy Titan to będzie hit czy sorbet będzie lepszy Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Stare sprawdzone Perfecty to chyba najlepsza alternatywa dla kieszeni bo efekty naprawdę są piękne Titan mam nadzieje że spełni swoją rolę i oczaruje widownie powiem tak nie dużo tego,ale... bynajmniej konkretnie i bez lipy. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Do tego dojdą jeszcze wyrzutnie px-pro 13 i prawdopodobnie SKULL lub jakaś kątówka żeby wrzucić pomiędzy pokaz. W sumie może macie jakąś wyrzutnie kątową godną polecenia? Tak do 160 zł :D Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 12 minut temu, k4n4li4 napisał: Ogólnie 50mm są słabe ale skull to wybitnie słaby. Powiem szczerze że nie wiem, bo postanowiłem w tym roku pierwszy raz zakupić 50mm. A jakąś kątóweczke byś polecił? Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ostatnia paczka w tym roku. Dojdzie jeszcze trochę gratów z marketów. Wyrzutnia kupiona na finał pokazu. Oby się wszystko udało Miało być px-pro 13 ale nie mieli ani w piroart ani w piromaxie w Warszawie ale 11 wg mnie też jest niezła możecie mi doradzić jakie rakiety i nieduże kostki wziąć z marketów do zabawy przed 24 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Piękny gigant☺.Bedziesz miał niezwykle efektownego Sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi