macieek95 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życzę wszystkim: Wesołych Świąt, smacznej kolacji Wigilijnej, spełnienia marzeń, by przyszły rok był jeszcze lepszy oraz hucznego, bezpiecznego sylwestra. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych świąt , przyjaznej , rodzinnej atmosfery , i aby pochłonęła was Magia świąt , abyście miło spędzili te święta, i aby wasze życzenia sie spełniły ! Cytuj
Mattijje3010 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Niech pod choinka masa prezentów gości niech Ci przyniosą dużo radości, do pełna wigilijnej kolacji i sylwestrowej udanej libacji, seksu udanego, bez owocnego, mnóstwa fajerwerków i żebyśmy cali dotrwali do 2011 roku życzy Mattijje3010Wesołych świąt;) Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życze dużo zdrowia, szczęscia , udanego sylwka, spelnienia marzen, i wesolego nowego roku Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wszystkim życzę spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia a w nowym roku dużo pieniędzy:D,a w sylwestra 100% zużytego materiału. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W imieniu całego zarządu forumfajerwerki.pl pragnę złożyć wszystkim użytkownikom i tym zarejestrowanym i nie, najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Niech ten czas będzie okazją do wypoczynku, zregenerowania swoich sił i oczywiście korzystania z forum Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja nie będę owijał w bawełnę. Ode mnie także wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A ja złoże wszystkim wymienionym + zarządowi forumfajerwerki.pl ! SMACZNEGO JAJKA ! MOKREGO DYNGUSA !WESOŁYCH ŚWIAT ! Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Również Życzę dla wszystkich userów forum zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie, oraz mokrego dyngusa Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No to i ja może złoże życzenia wszystkim użytkownikom tego forum zdrowych, radosnych i pogodnych świąt Wielkanocnych oraz bardzo mokrego dyngusa Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja też dołączam się z życzeniami, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz odpoczynku Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no to ja się też dołączę do życzeń i żebyście rozmnażali piromaniacy bo takich ludzi potrzeba wielu ( to z rozmnażaniem kieruję do wszystkich 18+, żeby nie było, że namawiam ludzi w moim wieku i młodszych do rozmnożenia się ) Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Również i ja dołączam się do życzeń i pragnę życzyc Wam wszystkiego najlepszego w tym okresie świątecznym ! Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wszystkim forumowiczom pozostało mi już życzyć mokrego Dyngusa, co niniejszym czynię Jakby jednak ktoś jeszcze złapał się za jajko, to życzę smacznego. A jakby zobaczył zająca, to żeby był bogaty i spełniał marzenia. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Trochę późno ale liczą się intencje , więc wesołych i mokrego Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Święta coraz bliżej, wielu z nas chce złożyć innym życzenia, tu jest do tego miejsce .Chciałbym życzyć wszystkim użytkownikom forum spokojnych, radosnych świąt, spędzonych jak chcecie, z kim chcecie.Wybuchowego sylwestra z pięknymi podniebnymi efektami, realizacji wszystkich planów, najlepszych fajerwerków spośród waszej okolicy, wspaniałych pokazów i zadowolonej widowni. A w nowym roku radości, spełnienia marzeń i pozostania na naszym forum.Administracji życzę również jak najmniej problemów, spokojnej pracy i odpoczynku przynajmniej na czas świąt.A gości zapraszam do skorzystania ze wspanialej atmosfery forum i zarejestrowania się!Przede wszystkim jednak nie życzę wam jakichkolwiek problemów z pirotechnika, czy to niewypałów, czy pozgniatanych lontów, czy przewróconych wyrzutni. I oczywiście, żeby wam nic nie wybuchło w łapie. Wróćcie 2 stycznia w jednym kawałku!Pamiętajcie, ze liczy się zdrowy rozsadek. Nie warto się popisać kosztem palców...W imieniu redakcji fireworks.com.pl i swoim,JMJ Pirotechnics Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Na scescie, na zdrowie, na to Boze Narodzynie,Coby sie wom dazylo, mnozylo kazde stworzynie!Coby sie wom darzyły kury cubate, gęsi siodłateCobyście mieli telo wołków kielo w dachu kołkówTelo cielicek kielo w lesie jedlicekTelo owiecek kielo mak mo ziorecek hej B)Pozdrasko FireGorek Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja nie będę się zbytnio rozpisywał. Prosty przekaz łatwiej trafia. Tak więc:Wesołych Święt, Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku B) Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Pozdrawiam KrychFire Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi