CraVen 16 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Siemanko W sumie to takie piro do postrzelania sobie na osiedlu Pozdrawiam ekipe ff ! 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 6 Grudnia 2018 wszystkiego po trochu, wyrzutnie same konkrety. To będzie coś więcej niż tylko "postrzelanie" 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Wyśmienity zestaw wyrzutni.Nie widze choć jednej która miałaby Cię zawieść.Widze nastawienie na Piromax i Triplex.Bardzo dobry wybór.Widze,nie ma takiej przepaści między efektami kostek...Tzn powolutku po schodach z bardzo mslych po male,średnie,duże i bardzo duże...Dobrze,że jeszcze masz coś na rozgrzewke...Aż uśmiałem się,że "do poprztykania "taki stuff nazwałeś..Ależ Pan skromny Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Słabizna, na dodatek sprawisz przykrość sąsiadom, o zwierzętach nie wspomnę... Taki żarcik Fajny stuff, spełniłeś swoje marzenie i to się liczy. Udanego pokazu! 1 Cytuj
CraVen 16 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jeszcze jedna aktualizacja tego piwa nie powinno tam być, ale cóż Pozdrawiam! Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 30 Grudnia 2018 7 godzin temu, k4n4li4 napisał: Wyrzutnie świetne, piwo to szczyny ale co kto lubi to chyba nie piłeś piwa "tesco" Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2018 55 minut temu, DawidPirotechnik napisał: to chyba nie piłeś piwa "tesco" Nie pijam alkoholu od 3 lat ale może kiedyś będę miał okazję spróbować xd Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Stuff rewelacja ! Kozackie kostki rakiety ale sie bedzie działo 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Poteżna dostawa.Stuff i tak wymiatał a tu kolejne konkrety.Tajfun pokaże klase z pewnością.Jw68 jest genialna.Jedna z najlepszych 19tek..Mialem ich od groma to wiem.Jw59 to tez wysmienita kostka.Chmura craclingu i trzeszczacych gwiazd.Moim zdaniem lepsza od triplexowskiego odpowiednika txb475. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ostro będzie miazga na niebie eleganckie kostki widać że wybierałeś rarytasy z głową. Cytuj
CraVen 16 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki Panowie, mam nadzieje, że będzie konkret w piwnicy mam jeszcze kilovke, super bombe, don bombera i apollo Spędzamy sylwestra u sąsiada 2 piętra niżej, który też ma pokaźny stuff, będzie miazga! Pozdrawiam Panowie Cytuj
CraVen 16 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tak prezentuje się moja całość!!! POZDRAWIAM CAŁĄ EKIPĘ FF! Bawcie się bezpiecznie! Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Aż łezka w oku się kręci- starzy wyjadacze powoli wracają na forum Co tu dużo można powiedzieć o stuffie... Miazga:) 1 Cytuj
CraVen 16 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 Naprawdę miło mi to słyszeć! Dziękuję! również jestem mega szczęśliwy, że mogłem sobie na tyle pozwolić w tym roku baw się dobrze kolego, widzimy się w 2019! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi