malysz 2 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam. Miałem chwilkę czasu to wpada zdjęcie stuffu na ten rok, ogólnie najwięcej wydałem w stosunku do poprzednich lat, 1200 zł po rabatach. Jak zawsze wyrzutnie na godzinę zero + moździerze do pobawienia, bo odchodzą w zapomnienie, a zawsze je wolałem mieć niż rakiety+ jakieś tam hukowe do popykania. Stuff kupowany na Arka, PiroPolska i PiroArt. Z Komety oczywiście P7595 Raczej finito, chyba że któryś market zaskoczy czymś dobrym, ale wątpliwa sprawa. 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Same konkretne wyrzutnie proszę pana zrobi się ogromne shooow ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Samsiady wywalą gały z wrażenia.Same mega konkrety.Wygląda to fascynująco.Też zdecydowałem sie na Crater.W tej chwili chyba nie ma lepszej na finał.Hmm co to za wyrzutnia Best Price?Jakoś nie widzialem jej nigdzie i nie ogladalem filmików. Cytuj
malysz 2 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Samsiady wywalą gały z wrażenia.Same mega konkrety.Wygląda to fascynująco.Też zdecydowałem sie na Crater.W tej chwili chyba nie ma lepszej na finał.Hmm co to za wyrzutnia Best Price?Jakoś nie widzialem jej nigdzie i nie ogladalem filmików. 30mm/49 shot od Klaska, 7 efektów, mam nadzieję, że będzie gites Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi