Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zapraszam to wzięcia udziału w uzupełnianiu ankiety dot. handlu pirotechniką. Gdy tylko ankieta osiągnie wystarczająco danych udostępnię ją na forum, dziękuję ; ) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4EgGey9PRtKAUF6ofyRT_hQofJKORzeRvoVKnjojgNMFeRw/viewform?usp=pp_url Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dnia 10.12.2018 o 15:31, piropiotr223 napisał: Hmmm, conajmniej dziwna ta ankieta xD Dokladnie. Ze niby przecietny polak przeznaczy 400zl na piro to maksymalna opcja. W takim razie w sylwestra nie widzielibysmy na niebie nic wiecej niz wyrzutnie 20mm i rzymskie ognie. Cytuj
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Chyba zwrot "przeciętny Polak" jest kluczowy. U mnie w pracy np ludzie którzy nie narzekają na brak kasy przeznaczają max 100-150zl. Co ciekawe chyba 30 osobom z pracy wysłałem maila, że będę robił zakupy w sklepach internetowych gdzie jest dobry i tani towar, to 3 osoby się zdecydowały a cała reszta woli Biedronke i Lidla. I żaden argument ich nie przekona. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Bo dla większości ludzi 1-2 wyrzutnie wystarczy bo po co wydawać więcej. Wczoraj był u mnie wój który ma w ciula hajsu i jak zobaczył fajerwerki to do mnie "sprzedaj, na co ci to" Ja przez jakiś czas kupowałem mało piro lub w ogóle nie kupowałem bo jak idę gdzieś na imprezę do klubu czy na bal to mi nie potrzebne gdyż oni robią pokaz. Raz nie byłem nigdzie tylko w parku z kumplami piłem to mi też fajerwerki nie potrzebne jak ledwo na nogach stoję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi