Delta98 4 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam szukam osoby z którą mógłbym zrobić wspólne zamówienie ze sklepu internetowego. Zamówienie raczej skromne, bo coś koło 140 zł. Pokryję połowę kosztów wysyłki i postawię browara. Ktoś zainteresowany. Cytuj
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Napisz może co chcesz kupić. Że tak Ci zależy na oszczędności. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Chcesz mogę Ci kupić coś fajnego i to u mnie na miejscu Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Kurde, ale połowa kosztów przesyłki + browar to wyjdzie podobnie co opłacenie całej wysyłki :>> Po co kombinować ? xD Cytuj
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nie traćcie czasu. Sam czasami bywam w Katowicach i chciałem kolesiowi kupić za free (w sensie żeby nie płacił za wysyłkę) ale on potrafi napisać tylko "jestem oszczędny i leniwy więc nie bede jeździł za paczką) - więc to albo jakiś troll albo typ sam nie wie czego chce. Jeszcze mu zaproponowałem rabat w sklepie 15% Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Teraz ludzie są wygodni, kurier pod dom przywiezie, wniesie, po co się ruszać z przed komputera Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Chłopak ma 20 lat sądząc po nicku, pewnie biedny student - każdą złotówkę oszczędza i liczy że na to piwo przyjdzie jakaś nastka, dajcie mu spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi