HastleR 3 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Malutki stuff w tym roku . Sam oceniam na 2/10 za pózno sie obudzilem do zakupów . Inne paczki z piro pochowane . (Pozdro dla kumatych) . Licze na hejty od wielkich (Pirotechników). Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 11 Grudnia 2018 jak na razie to ty jedyny hejtowałeś I gdzie ten tropic, tak się chwaliłeś że masz 20% rabatu Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: jak na razie to ty jedyny hejtowałeś I gdzie ten tropic, tak się chwaliłeś że masz 20% rabatu Nie dogadalem sie z znajomym i dlatego mix w stuffie 1 Hejcik czekam na wiecej Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Takie 7/10 ale pewnie to dlatego, że tak średnio lubię Piromaxa, reszta spoko ;x Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 14 minut temu, Mroczny napisał: Takie 7/10 ale pewnie to dlatego, że tak średnio lubię Piromaxa, reszta spoko ;x Mroczny Dziekuje Cytuj
Merik 1 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Stuff super, bez zbędnego gruzu. Osobiście gdybym dysponował budżetem na piro na tym poziomie to dorzuciłbym do tego ze 2 paczki konkretnych petard i rakiet. Skoro tak czekasz na te hejty to muszę napisać, że mega mnie irytuje jak ktoś wrzuca taka pseudo samokrytykę. Dobrze wiesz, że ten stuff to coś więcej niż 2/10 nawet gdybyś nie wiem jakie miał standardy:P. To samo z pisaniem, że to malutki stuff (chyba, że to ironia to sorry:P). Aaa i jeszcze pisanie na końcu czekam na hejty, żeby później w przypadku krytyki móc powiedzieć ''haha a nie mówiłem'' czy ''oo zaczyna się xD''. Wracając jednak do sedna- stuff naprawdę dobry. Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 22 minuty temu, Merik napisał: Stuff super, bez zbędnego gruzu. Osobiście gdybym dysponował budżetem na piro na tym poziomie to dorzuciłbym do tego ze 2 paczki konkretnych petard i rakiet. Skoro tak czekasz na te hejty to muszę napisać, że mega mnie irytuje jak ktoś wrzuca taka pseudo samokrytykę. Dobrze wiesz, że ten stuff to coś więcej niż 2/10 nawet gdybyś nie wiem jakie miał standardy:P. To samo z pisaniem, że to malutki stuff (chyba, że to ironia to sorry:P). Aaa i jeszcze pisanie na końcu czekam na hejty, żeby później w przypadku krytyki móc powiedzieć ''haha a nie mówiłem'' czy ''oo zaczyna się xD''. Wracając jednak do sedna- stuff naprawdę dobry. Merik Dziekuje za dobre slowa . Strzelam z ekipa wiec rakiet jest od c... to samo z petardami . Cytuj
Merik 1 Opublikowano 11 Grudnia 2018 W takim razie nie ma do czego się przyczepić :). Udanego strzelania! Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 13 godzin temu, Merik napisał: W takim razie nie ma do czego się przyczepić :). Udanego strzelania! Nawzajem mordko Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 12 Grudnia 2018 31 minut temu, Gerlach napisał: Fajny zestaw, ale jak dla mnie Baracuda do kosza Do kosza faktycznie ale tylko jesli ktoś zapłacił normalną cene ponad 300zł hihih... za 220 jest miodzio Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Faktycznie gdyby była w granicach 200 to ok, ale za ponad 300.. nie bardzo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Stuff po sam kredens. Universe i Crump zrobią robotę na finał Gdzieś w południowo-wschodniej Polsce spotka się sześciu takich malarzy nieba. 1 Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 52 minuty temu, Mroczny napisał: Do kosza faktycznie ale tylko jesli ktoś zapłacił normalną cene ponad 300zł hihih... za 220 jest miodzio Cena nie grała roli panie 36 minut temu, mantis napisał: Stuff po sam kredens. Universe i Crump zrobią robotę na finał Gdzieś w południowo-wschodniej Polsce spotka się sześciu takich malarzy nieba. 6 malarzy ponad 70 wyrzutni bedziemy malowac niebo ; ) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jak to jest mały stuff to jestem ksiadz Rydzyk.Ja dla odmiany dam 11/10.Naprawde wymarzony zestaw.Same konkrety pokaźnych efektów.Tylko wisienki.Bedzie sie działo u Ciebie!!! Cytuj
HastleR 3 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 7 minut temu, damian7878 napisał: Jak to jest mały stuff to jestem ksiadz Rydzyk.Ja dla odmiany dam 11/10.Naprawde wymarzony zestaw.Same konkrety pokaźnych efektów.Tylko wisienki.Bedzie sie działo u Ciebie!!! Dziekuje za ocenke od ksiedza ; ) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi