Mati88 1 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Siema Jak co roku wrzucam zdjęcie dla potomnych. U mnie pirotechniczna emerytura, ale jeszcze staram się chociaż raz w roku coś zakupić. Mam nadzieję, że petardy nie zawiodą, bo z roku na rok coraz dalej oddalamy się od mocy słynnej FP3 New 2010. Do zobaczenia za rok 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Skromniutko,ale tradycja to tradycja.Viserion pokaże klase z pewnością Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Chociaż starogwardzista i z kameralnym stuffem, to jednak idziesz z duchem czasu i masz tegoroczną nowość Tuono Blue. Nie mam pojęcia co to za piro w prawym dolnym rogu. Szacunek, że się pojawiasz od czasu do czasu. 1 Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzięki chłopaki!@mantis: Z roku na rok coraz większa nagonka na pirotechnikę, więc chęci do strzelania coraz większe tylko nie ma z kim Zawsze w listopadzie zaczynam śledzić, co tam się pojawiło nowego - szczególnie w temacie petard i szukać tej atmosfery, klimatu z dawnych lat, ale od paru lat nic dobrego i legalnego nie znalazłem. Klimatu też Nie wiem co tam na dole Ci wpadło w oko, ale pewne zimne ognie (czarno-żółte opakowanie) lub, co bardziej prawdopodobne - te schowane opakowanie biało czarne z zestawem wulkanów od Jorge. Cytuj
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2018 Gdybym robił Sylwka sam dla siebie to dokładnie taki sam stuff pewnie bym miał - 2-3 wyrzutnie i trochę huku. Ewentualnie paczka rakiet. Masz mocna wyrzutnie średniego kalibru, mocne petardy/emitery, trochę błysku i ognia. Co więcej trzeba? Im człowiek starszy tym mniej piro a więcej procentów kupuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi