DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Za chwile sylwester więc trzeba zacząć kompletować stuff Dzisiejsze zakupy a zarazem pierwsze w tym roku Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jak na początek to całkiem całkiem.. rozumiem że w tym roku celujesz w same markety. ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 dzięki w tym roku praktycznie tylko efekt bo petardy i inne "bajery" już mi sie przejadły jedno zamówienie wczoraj poszło .. reszte kupuje w sklepach/marketach Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Jak na razie na twój stuff ciężko jest cokolwiek powiedzieć.Czekam na kolejną aktualizacje i mam nadzieję,że nagrasz tą kostkę od Hestii, bo jestem ciekawy efektu Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Hestia hmm fajne kostki ma co niektóre 2?/3? lata wstecz miałem jedną wypadła całkiem zacnie także i życzę dobrych efektów z tej wyrzutni ;] Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Kiedyś miałem tylko hestie bo zawsze z tatą kupowaliśmy w jednym miejscu co roku.Różnie to bywało raz się trafiło lepiej raz gorzej to była loteria pamiętam że miałem kiedyś jakieś rakiety z hesti to był badziew totalny ale wyrzutnie zazwyczaj dawały radę. Cytuj
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2018 Hestia była zawsze dostępna w Kauflandzie i zawsze była gownem. Nigdy nie trafiłem nic dobrego z Hestii. Ale to tylko moja opinia. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Chłopak napisał że to dopiero początek czekam na resztę i liczę że nas nie zawiedziesz Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Paczka ze sklepu "pirohit" doszła więc kolejna część stuff Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2018 1 godzinę temu, FANATYK napisał: Tylko sobie daleko od tej wyrzutni stań a niby czemu to? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 bo nisko wystrzały lecą i efekt dolatuje prawie do ziemi Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wyrzutnia z Hestii?.Ten importer jeszcze żyje?.Jesteś chyba pierwszą odobą która ma w tym roku wyrzutnię z hestii. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 A czemu nie ma żyć ? co roku w sklepie przemysłowym z kosmetykami itd jest piro hestii .... i tak jak poszedłem w tym roku kupić tam kostkę to aż sie stare czasy przypomniało jak kiedyś cały stuff tam sie kupowało kiedy to zakupy za 100zł to już był szał Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Szczerze Ci powiem, jestem ciekawy tego Hulka i to nawet bardzo... czekam na film.. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Bardzo ciekawe i oryginalne zakupy. Cieszy mnie że nie wszyscy na forum boją się Hestii Zastanawiam się jak wypadnie ich propozycja, jak również Hulk od Vivy. Mam nadzieję że po zakończonym Sylwestrze podzielisz się wrażeniami. Zakupy jak najbardziej mi się podobają. Pozdrawiam i zapraszam do siebie Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dnia 21.12.2018 o 14:56, damian7878 napisał: Wyrzutnia z Hestii?.Ten importer jeszcze żyje?.Jesteś chyba pierwszą odobą która ma w tym roku wyrzutnię z hestii. Niee bo jeszcze ja mam kosteczke z Hestii w stuffie. Stuff elegancki sam efekt wiec bedzie kolorowo Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 ostatnia część stuffu zakupiona w Dino, Tesco, Mili i Biedronce Pozostałości z zeszłego roku I jako że to już koniec zakupów na ten rok fota całości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi