Skocz do zawartości

[Orion] pirotechnika 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

chciałem zaprezentować "arsenał" jaki posiadam w tym roku. Nie będzie to żaden szał, ale zawsze coś , postrzelać się z tego da ;)

Póki co prezentuję wyrzutnie

1545040227974.jpg

• Like 1
Opublikowano

Jest bardzo fajnie, sorbet kozak wyrzutnia, reszta też niczego sobie.

Opublikowano

Stuff 8/10 Panie bedzie Super Zabawa :D??

Opublikowano

Trochę tego nawiozłeś. Jakościowy stuff z PyroMoravią i Sorbetem z Triplexa na czele.

Opublikowano

Stuff bardzo umiejętnie stworzony.Przepiękne konkrety z małymi kostkami.Małych w cenie okolo 30zl nie kupisz lepszych.Sorbet i big fan bardzo widowiskowe.Ciekawy jestem tej skektrum jak sie spisze.Bardzo podoba mi się ten stuff.

Opublikowano

Same kostki :wub: bez petard  o stary..  radość dla moich oczu na pewno zachwycisz nimi oko jak i całą publikę :) i tego ci życzę ! ;)

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie miłe komentarze i uwagi :)

18 godzin temu, Kamil911 napisał:

Same kostki :wub: bez petard  o stary..  radość dla moich oczu na pewno zachwycisz nimi oko jak i całą publikę :) i tego ci życzę

No właśnie posiada petardy, tylko że jeszcze nie wrzuciłem na zdjęciu :) Dodatkowo takie artykuły rozne jak race, flary, świece dymne, stroboskopy itd. Zdjęcie wrzucę pod koniec tygodnia 

Opublikowano

Kolejna już pewnie ostatnia część tego, co posiadam. 

W tym roku nie kupowałem żadnych rakiet, ale dziś znalazłem z zeszłego roku, o których zapomniałem ;) zdecydowana większość to jakieś słabe, ale zawsze coś :)

Petardy chyba w miarę okej, choć i tak pewnie bardzo dużo zostanie . Bo np dum bumy(2016), bomby czerwone (2013) i czarne (2013) i krachmeny (nwp) zostały z poprzedniego roku.

Artykuly różne czyli świece, race, flary, stroboskopy, ognie ... Ktoś może uznać, że za dużo tego ( i tak części nie ma, bo za duzo powtarzania), albo nazwać gruzem, ale to to jest coś co bardzo lubię :) Można to zobaczyć w pracy konkursowej :)

To chyba na tyle,

pozdrawiam 

1545388870755.jpg

1545388945362.jpg

Opublikowano

Masakra ! Ile rac ! ? czyżby jakiś zapalony kibic, fan ultrasu był na forum ? :P mi się mega podoba i dymy no no elegancko !!

Opublikowano

Widzę, że mars ridery ci się uchowały :)

Opublikowano
40 minut temu, Kamil911 napisał:

Masakra ! Ile rac ! ? czyżby jakiś zapalony kibic, fan ultrasu był na forum ? :P mi się mega podoba i dymy no no elegancko !!

Coś w tym jest :) i tak co jakiś czas odpalam sobie albo daje znajomym, bo było tego duzo więcej :)

9 minut temu, k4n4li4 napisał:

Widzę, że mars ridery ci się uchowały :)

Sam się zdziwiłem jak je zobaczyłem, bo totalnie zapomniałem. A najgorsze nie są i z tego co pamiętam kupiłem dość tanio :)

Opublikowano

nie no w kategorii cena jakość to 10/10, szukałem jakiś czas temu ale nie znalazłem w żadnym sklepie

Opublikowano

Fajne rzeczy na rozgrzewkę?.Ilość rac niesamowita...Może jakiś mecz jesteś w Sylwestra i postanowiłe$ rozłożyć zabawe na dwa fronty????

Opublikowano
Dnia 21.12.2018 o 15:07, damian7878 napisał:

Fajne rzeczy na rozgrzewkę?.Ilość rac niesamowita...Może jakiś mecz jesteś w Sylwestra i postanowiłe$ rozłożyć zabawe na dwa fronty????

Jedyny mecz jaki mozna rozegrać to ROK 2018 vs ROK 2019 :)

Myślałem że nic już nie dojdzie, ale doliczyć mogę wygraną w konkursie. Dokupiłem także świece i gratis dostałem "świeczki" :)

Oglądając inne stuffy to mój to taki ubogi krewny ;) Udanego i bezpiecznego strzelania!

IMG_20181227_155606928.jpg

IMG_20181227_184432584.jpg

Opublikowano

Dzięki?.Ile petard doszło huhu...Szykuje się niezły poligon u Ciebie?

Opublikowano

Panie kochany :D  Masz co robić z tymi flarami, petardami a na finał masz ładne wyrzutnie, nic dodać, nic ująć :D

Opublikowano
1 godzinę temu, damian7878 napisał:

Dzięki?.Ile petard doszło huhu...Szykuje się niezły poligon u Ciebie?

Haha większość pewnie rozdam, bo to aż za dużo;) i tak pewnie sporo na nowy rok zostanie 

1 godzinę temu, Mouthes napisał:

Panie kochany :D  Masz co robić z tymi flarami, petardami a na finał masz ładne wyrzutnie, nic dodać, nic ująć :D

Dzięki :) noc długa to się coś odpali ;)