JumboNT 1 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Siemka! ;D Dziś przedstawiam wam mój skromny stuff, zapłaciłem za niego 750zł. Na sklepie PiroPolska. Planuje jeszcze dokupić wyrzutnie oraz rakiety w jakimś markecie. Poniżej przedstawiam jego zdjęcie.. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2018 dużo huku ogólnie ale jest i coś z efektu, pies sąsiada nudzić się nie będzie Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Duuużo huku i to dobrego Kilka małych kostek na rozgrzewkę przez Fireballa, który chyba jest najlepszy w tej liczbie strzałów, kątóweczka kończąc na rakietkach i drobnicy, która daje frajde Stuff taki jak trzeba 5/5 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bardzo dużo tego.Strasznie dużo hukowych...Troszkę to nie w moim stylu ale każdy kupuje co chce.Ja bym tak jednak tego tak nie zorganizowałSylwester będziesz mial cały pełen przyjemnego zajęcia.Fajnie,ze kupiłeś jakieś wyrzutnie i rakiety.Przyjemnego strzelania! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi