Piter221 7 Opublikowano 20 Grudnia 2018 W tym roku postanowiłem sobie postrzelać jak za starych dobrych czasów chyba 2013. Krótko i na temat: Cena wszystkiego koło 800zł (miedzy innymi black friday) Dwa razy z piropolska, raz z pirohit, raz z pirosklep (gdzie w ostatnim chyba najlepszy deal zrobiłem bo za foxa i rakiety sky burners dałem 75zł w black friday i jeszcze dostałem trzy gratisy gdzie wartość tego to 240zł bez gratisów) PS: Może dojdzie coś jeszcze z biedry jak będzie jakaś fajna promka na fajerwerki a tak to nic. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nudził to się chyba nie będziesz, wszystkiego po trochu Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Sporo tego.Są konkreciki i mniejsze oraz bardzo małe wyrzutnie.Te 16tki od pyro moravi to chyba jakiś założony projekt dotyczący zakupienia na ten rok przez użytkowników tego forum.Widze sporo artykułó różnych też.Fajnego efektu i czerpania przyjemności ze strzelenia na pewno nie zabraknie Cytuj
Piter221 7 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na filmikach fajnie wypadały te 16 także wziąłem Osobiście ciekawi mnie ten hyper alert bo za 70 zł a efekt na filmiku na prawdę fajny. Szkoda, że tylko jeden filmik w necie. Cytuj
Piter221 7 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Edit, to już cały stuff, doszło aikido, kung fu i rzymiak z Lidla. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Wygląda to miodowo.Efekt i fajna zabawa razem.Żeby Ci ten stolik nie pękł od ciężaru.Udanego Sylwestra!! Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Super stuff, idealnie trafia w mój gust i do tego urozmaicony. Dużo produktów od jednego z najciekawszych importerów jakim moim zdaniem jest piromoravia. Jestem przekonany, że będziesz zachwycony. ps. chyba też muszę wybrać się do biedry po aikido, bo wygląda na to, że to jest mega konkretna wyrzutnia. Cytuj
pyroworld 0 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Bardzo ładnie się to prezentuje, masz wszystko co potrzeba do udanego sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi