Łapacz888 0 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam zakupiłem petardy Piromax PXP309 i mam problem otóż wystrzelałem 2 opakowania po 20 sztuk i ponad połowa to niewypały a mam jeszcze 5 opakowań.Jak naprawić?Czy może po prostu już takie są? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2018 1 minutę temu, Łapacz888 napisał: Witam zakupiłem petardy Piromax PXP309 i mam problem otóż wystrzelałem 2 opakowania po 20 sztuk i ponad połowa to niewypały a mam jeszcze 5 opakowań.Jak naprawić?Czy może po prostu już takie są? Petard nie da się naprawić Takie są. 1 Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Mam podobną sytuację ale nie aż w takiej ilości. Po prostu wysusz je porządnie i powinno być lepiej chociaż i tak będą się zdarzały niewypały sporadycznie Cytuj
0 Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 To teraz już rozumiem czemu dali mi je jako gratis w Taniefajerwerki Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 22 Grudnia 2018 2 minuty temu, FANATYK napisał: To teraz już rozumiem czemu dali mi je jako gratis w Taniefajerwerki byłeś niemiły to ci Arturo zapakował Cytuj
0 Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 27 minut temu, k4n4li4 napisał: byłeś niemiły to ci Arturo zapakował Ale to było przed tym jak byłem niemiły Trudno nie być niemiły jak ci adresy pomyla Więc kolego k4n4li4 chcesz kupić C4? Cytuj
0 KaMMiL 25 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Podstawowe pytanie, rzucasz nimi po odpaleniu czy odpalasz petardy leżące na ziemi? Cytuj
0 Łapacz888 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 11 minut temu, KaMMiL napisał: Podstawowe pytanie, rzucasz nimi po odpaleniu czy odpalasz petardy leżące na ziemi? Na początku rzucałem i odpaliły niektóre jak postawiłem i podpaliłem to troche więcej wybuchło Cytuj
0 Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mam podobny problem z petardami od Piromax, a mianowicie chodzi o RC1. Spróbuj wysuszyć na kaloryferze, do Sylwka jeszcze trochę czasu, może coś to pomoże. Cytuj
Pytanie
Łapacz888 0
Witam zakupiłem petardy Piromax PXP309 i mam problem otóż wystrzelałem 2 opakowania po 20 sztuk i ponad połowa to niewypały a mam jeszcze 5 opakowań.Jak naprawić?Czy może po prostu już takie są?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi