Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obserwuję forum od 2007 roku... Dzisiaj mam już 24 lata lecz dopiero pierwszy raz wstawiam tutaj zdjęcie swoich zakupów. W tym roku skromnie. Miło się tu spędza czas. Wszystkiego najlepszego w przyszłym roku !!!!!

IMG_20181223_175131.jpg

IMG_20181223_175221.jpg

IMG_20181227_140954.jpg

Opublikowano

Masz bardzo duuużo zabawy i właśnie o to chodzi w sylwestra :) Sam bym zakupił tyle drobnicy, ale nie będe miał czasu na zabawe :) Dla mnie 4/5 bo brakuje konkreta :)

Opublikowano

Właśnie ta drobnica się z ostatnich 2 lat zebrała bo nie ma czasu na to ?

Opublikowano

Może i skromnie ale zajmie ci czasu odpalenie tego :)

Opublikowano

Jest dobrze zabawa i to najważniejsze co do drobnicy jak może zabraknąć czasu ja drobnicy mam wiele więcej i dalej mam mało tych bączków czy innych kulek .

Opublikowano

Przypadł mi twój stuff do gustu.Też jak kupuję fajerwerki to stawiam na zabawę.Tylko w przeciwieństwie do mnie masz wyrzutnie.Ja nie kupuje ich ,ponieważ dla mnie za szybko strzelają ,choć są  bardzo piękne.

Pozdrawiam Crazy monster 100 

Opublikowano

Jeszcze jakaś wyrzutnia wpadnie od kilku lat bardziej stawiam na wyrzutnie ze względu też na cenę bo tutaj z wyrzutni mam 200 strzałów a ten sam efekt z rakiet byłby bardzo kosztowny ?

Lata 2004-2009 zawsze było koło 100 normalnych rakiet i jedna wyrzutnia później było więcej wyrzutni niż rakiet ?

Opublikowano

Sporo tego☺.Kup sobie porządną zapalniczkę?.Odpalanie bedzie na kilka godzin widzę?.Masz cos na 0.00 co jest bardzo dobre...Udanego Sylwka☺

Opublikowano

Najważniejsze, że po raz kolejny sylwester będzie spędzony z tradycjami :) oj będziesz miał co odpalać, aż do znudzenia :) Wesołych Świąt.

Opublikowano

Mam sentyment do Jorge Komety i Hestii

Opublikowano

Dzisiaj trochę kupiłem. Nie mogę się powstrzymać haha

IMG_20181227_141154.jpg

Opublikowano

Stuff typu zabawa z przewagą Jorge. Widać Biedronka zaliczona. Rozmiar fajerwerków w sam raz na strzelanie po mieście chodząc z plecakiem.

Opublikowano

Brakuje mi jakiejś konkretnej rakiety (tak z sentymentu, zboczenie zawodowe :D ), ale wyrzutnie i zabawa miodzio :D

Opublikowano

Coraz więcej?.O to chodzi?.

Opublikowano

Dzisiaj zakupiłem jeszcze tą wyrzutnie największe zakupy w Bricomarche. Mają bardzo dobre ceny i fajne produkty...

309361_2478aa0f4dc2502c5b45579d12593a4f.JPG

Opublikowano

Pięknie to się prezentuje będzie rock`n roll ;)

Opublikowano

Concorde fajna wyrzutnia.Ten brokat jest inny niż w pozostałych wyrzutniach o tym efekcie?

Opublikowano

Witam ktoś się orientuje gdzie mogę teraz zamówić wyrzutnie JW64 i JW65 ?

• mantis zmienił(a) tytuł na [Pirodam] Małe zakupy 18/19