Pirodam 0 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Obserwuję forum od 2007 roku... Dzisiaj mam już 24 lata lecz dopiero pierwszy raz wstawiam tutaj zdjęcie swoich zakupów. W tym roku skromnie. Miło się tu spędza czas. Wszystkiego najlepszego w przyszłym roku !!!!! Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Masz bardzo duuużo zabawy i właśnie o to chodzi w sylwestra Sam bym zakupił tyle drobnicy, ale nie będe miał czasu na zabawe Dla mnie 4/5 bo brakuje konkreta Cytuj
Pirodam 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Właśnie ta drobnica się z ostatnich 2 lat zebrała bo nie ma czasu na to Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Jest dobrze zabawa i to najważniejsze co do drobnicy jak może zabraknąć czasu ja drobnicy mam wiele więcej i dalej mam mało tych bączków czy innych kulek . Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Przypadł mi twój stuff do gustu.Też jak kupuję fajerwerki to stawiam na zabawę.Tylko w przeciwieństwie do mnie masz wyrzutnie.Ja nie kupuje ich ,ponieważ dla mnie za szybko strzelają ,choć są bardzo piękne. Pozdrawiam Crazy monster 100 Cytuj
Pirodam 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Jeszcze jakaś wyrzutnia wpadnie od kilku lat bardziej stawiam na wyrzutnie ze względu też na cenę bo tutaj z wyrzutni mam 200 strzałów a ten sam efekt z rakiet byłby bardzo kosztowny Lata 2004-2009 zawsze było koło 100 normalnych rakiet i jedna wyrzutnia później było więcej wyrzutni niż rakiet Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Sporo tego☺.Kup sobie porządną zapalniczkę.Odpalanie bedzie na kilka godzin widzę.Masz cos na 0.00 co jest bardzo dobre...Udanego Sylwka☺ Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Najważniejsze, że po raz kolejny sylwester będzie spędzony z tradycjami oj będziesz miał co odpalać, aż do znudzenia Wesołych Świąt. Cytuj
Pirodam 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzisiaj trochę kupiłem. Nie mogę się powstrzymać haha Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Stuff typu zabawa z przewagą Jorge. Widać Biedronka zaliczona. Rozmiar fajerwerków w sam raz na strzelanie po mieście chodząc z plecakiem. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Brakuje mi jakiejś konkretnej rakiety (tak z sentymentu, zboczenie zawodowe ), ale wyrzutnie i zabawa miodzio Cytuj
Pirodam 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzisiaj zakupiłem jeszcze tą wyrzutnie największe zakupy w Bricomarche. Mają bardzo dobre ceny i fajne produkty... Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Concorde fajna wyrzutnia.Ten brokat jest inny niż w pozostałych wyrzutniach o tym efekcie Cytuj
Pirodam 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam ktoś się orientuje gdzie mogę teraz zamówić wyrzutnie JW64 i JW65 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi