adrian21 4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam wszystkich jak co roku tradycja zobowiązuje coś zakupić na sylwestra w tym roku trochę zaspałem ale coś może z tego będzie Pierwsza paczka z Piroart dotarła bez najmniejszego problemu. Druga paczka była blisko ale InPost uszkodził paczkę także paczka wraca do sklepu. Trzecia paczka powinna być po świętach.Zakupy zrobię jeszcze u naszych sąsiadów (Czechy) bo co roku zawsze jest u nich coś ciekawego w niskich cenach. Day break został z wesela a fun i ninja z zeszłego roku przyjść ma jeszcze txb074-Viserion 231f Fifty Svea txb024- King of Sky i jakieś pierdółki na dzień dzisiejszy jest to co na zdjęciu a co będzie 31 sam nawet nie wiem Wesołych Świąt koledzy i koleżanki https://www.fotosik.pl/zdjecie/a19ec515b20e9ab6 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jak na razie prezentuj się to bardzo ładnie i ten samum - kozacka wyrzutnia Widzę że kosteczki raczej konkretniejsze, tak trzymaj. Wesołych Świąt. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Super konkrety.Jest moc.Samum na pewno powali z wrażenia. Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dzisiaj przyszła kolejna paczka i ostatnia. Kolejna dzięki firmie kurierskiej zapewne będzie po nowym roku... Ale nie ma co narzekać dojdzie coś z marketów, a dziś kupiłem nie u nas latające kijki Diabolo za uwaga 19zł :)i kątówkę lovely dragon king of sky z piroart. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi