konrad940 1 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam, z dużym opóźnieniem i skromniej niż co roku ale zawsze coś. Kilka pozycji nie ma na zdjęciu ponieważ zostały odpalone, tak wygląda to na dzień dzisiejszy, możliwe że coś jeszcze dokupię. I tutaj moja prośba do Was o pomoc w ustaleniu kolejności odpalania ponieważ jak co roku wszystko łączę w jedną całość. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Fajny stuffik i wcale nie taki skromny. Jest coś na rozgrzewkę i konkret na finał. Crump na pewno zrobi dobre wrażenie. Moim zdaniem kolejność taka oxygen -> magic na raz -> 2x ksajopeja na raz -> magma -> jorge pi -> jorge ufo -> Final cake -> Titan -> Crump Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Nie jest tak całkiem skromnie, crump i titan to duży kaliber Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jeżeli dobrze pójdzie to po świętach mały edit, w chwili obecnej trochę mniejszych kostek już brakuje. (przed zrobieniem zdjęcia była jeszcze bazooka i kostka blockbuster). Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Czasami trzeba na chwile zejść z górki.Jednak mimo wszystko stuff jest bardzo dobry z doskonałą kątówką na finał.Co do kolejnosci.Kolega Patrick swietnie to ułożył.Nie ma co zmieniać Cytuj
Daras 2 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Całkiem fajny zestaw i ta kontówka , miło że ktoś z Częstochowy też strzela , kolejność wg mnie jest ok Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 No i jest mała aktualizacja, (dużo małych kostek nie ma na zdjęciu, nie zdążyły się załapać ) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Stuff zyskał na jakości.Całość wygląda jeszcze bardziej okazale. Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzieki za dobre opinie, jutro może jeszcze wpadne do groma po jakieś drobiazgi Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2019 Z góry przepraszam za jakość i format obrazu, nagranie nie jest mojego autorstwa. Przerwa po odliczaniu była celowa aby każdy otworzył szampana itd.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi