Kamix281 2 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Symbol: P4B Nazwa: Mini Dum Bum Ilość: 24 szt./opakowanie Gramatura: 2 g/szt. Cena: 10-12 zł Zapraszam do dyskusji. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 17 Października 2019 Za 12zł wypadają naprawdę dobrze, gdyby porównywać je do innych petard na CE to myślę że spokojnie można im dać 7+/10. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 30 Lipca 2020 Jak aktualnie wypadają ? czy nadal można liczyć na 118db ? To całkiem dobry wynik a cena ich jest dość niska. Parametrami podobnie wypadają co jc06. Jeśli tak to chyba na równi są i bezkonkurencyjne ? Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 30 Lipca 2020 55 minut temu, Homer napisał: Jak aktualnie wypadają ? czy nadal można liczyć na 118db ? To całkiem dobry wynik a cena ich jest dość niska. Parametrami podobnie wypadają co jc06. Jeśli tak to chyba na równi są i bezkonkurencyjne ? Klasek ostatnio mocno znerfił petardy. Nic z petardy bym od nich nie brał teraz, może oprócz emiterów. 1 Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 W dniu 30.07.2020 o 15:06, PiroMan25 napisał: Klasek ostatnio mocno znerfił petardy. Nic z petardy bym od nich nie brał teraz, może oprócz emiterów. Ja tam ostatnio zamówiłem te petardy i wyszły naprawdę dobrze, do tego dostałem dum bum middle, więc nie można narzekać. Trzeba sprawdzać data produkcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi