Rumcajs 21 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam! Poszukuję jakiegoś opłacalnego zestawu rakiet z któryś z tych marketów ( Bricomarche, Intermarche, Netto, Biedronka, Lidl, Dino). Cena nie gra roli. Cytuj
0 Crazy monster 100 2 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Przed chwilą, Rumcajs napisał: Witam! Poszukuję jakiegoś opłacalnego zestawu rakiet z któryś z tych marketów ( Bricomarche, Intermarche, Netto, Biedronka, Lidl, Dino). Cena nie gra roli. Siema! Wybierz sobie poniżej jakie rakiety by były dla ciebie fajne w sklepach: Dino-Fire crump 54,99 zł, Lidl-Mixer 70 zł. Według mnie z powyższych sklepów bym wybrał sklep Dino i kupiłbyś tam zestaw fire crump.Sam zakupiłem ten zestaw.I myślę ,że się opłacało.Myślę ,że Ci pomogłem. Pozdrawiam Crazy monster 100 Cytuj
0 Crazy monster 100 2 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Przed chwilą, Rumcajs napisał: Dzięki Nie ma za co. Cytuj
0 Mateusiak3 0 Opublikowano 26 Grudnia 2018 A zestaw rakiet Jupiter z Polo Marketu czy opłaca się kupić? Cytuj
Pytanie
Rumcajs 21
Witam!
Poszukuję jakiegoś opłacalnego zestawu rakiet z któryś z tych marketów ( Bricomarche, Intermarche, Netto, Biedronka, Lidl, Dino). Cena nie gra roli.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi