Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co waszym zdaniem opłaca się kupić w tym roku w marketach ? Jakie wyrzutnie ? Jakie rakiety ? Jakie petardy ? Wpisujemy market oraz symbol danego produktu. 

Gość
Opublikowano

Czemu chcesz pójść na łatwiznę? Z takim stażem to Ty nam powinieneś doradzić co warto kupić ?

Na pewno Lidl, Carrefour, Mrówka i Biedronka maja ciekawe oferty. 

Opublikowano

Fanatyk ..ja wiem ale to forum przed sylwestrem odwiedzi 10000 osób i co piąta osoba zapyta o to więc wyprzedzam pytania i myślę że jeden wspólny temat będzie git. 

Moim zdaniem opłaca się Wyrzutnia Armagedon za 70 zł w Eclercku , rakiety blast w Dino . 

Opublikowano

Moim zdaniem :

Brico marche -  concorde za 50zl

Biedronka - fox za 19.99zl, aikido i kung fu za 60zl

Carrefour - Hydra i virus 54 za 60zl, alert 64 za 70zl 

Opublikowano

Ciekawy wg mnie zestaw rakiet  Posejdon (11.99) i Extreme (24.99) od Jorge w Intermarche. Cenowo niedrogie.

W Carrefour z pewnością wyrzutnie Virus i Hydra z Piromaxa za 59.99

W Lidlu kostka 20 strzałowa "Apollo 14" ; 24 mm, 29.99 Pyroco.

Kolejny zestaw również z Lidla to rakiety "Diabolo" 8 szt za 29.99.

Dino i Leclerc nie biorę pod uwagę gdyż w mojej okolicy nie ma tych sklepów. 

Natomiast Kaufland i Auchan oferują Hestię która mnie nie przekonuje niestety. 

Zapewne są też inne ciekawe wyrzutnie/ zestawy i inne oferty w wyżej wymienionych sklepach, które pewnie przytoczycie w tym temacie. Ale to moje zdanie. Dzięki temu tematowi każdy dobierze coś według własnego gustu i upodobań. 

Biedronka jeszcze zostaje i tu  pytanie co sądzicie o zestawie Rakiet M33 Mistrzowie Ognia za 39.99 (8szt) od Jorge. Warto ? 

Opublikowano

Te rakiety blast z Dino serio się płacą kupić? Miał ktos?

Opublikowano
Przed chwilą, Rumcajs napisał:

Te rakiety blast z Dino serio się płacą kupić? Miał ktos?

To są chyba odpowiedniki rakiet Aplauz,więc się je opłaca kupić.Bo aplauzy mają fajne efekty.

Opublikowano

Blasty są słabsze od aplauzów. Efekty wielkością podobne do jr2, więc grzać do caufa po aplauzy ☺️

Opublikowano

Blasty to latające kijki

Opublikowano

Ktoś pisał że aplauzy w tym roku też mają pogorszony efekt ?

Opublikowano
1 minutę temu, luk2583 napisał:

Ktoś pisał że aplauzy w tym roku też mają pogorszony efekt ?

A ja myślałem że tylko mi się tak wydaje miałem je w tamtym roku i w tym roku zdecydowanie słabsze o BLAST juz nie wspominając bo w tamtym roku też wydawały się lepsze :/

co do tematu to napewno virus, hydra alert z carrefour z leclerc armagedoon w tym roku go testuje także zobaczymy niestety ja większość z internetu zamawialem bo w sklepie takich rzeczy się nie znajdzie 

• Thanks 1
Opublikowano

Moim zdaniem tegoroczne blast rakiety są lepsze. Lecą niżej przez co efekt jest większy. Także polecam

Opublikowano

Lidl - rakiety diabollo, bateria harmonie

Biedronka - aikido

Carrefour - Virus, Alert. 

Brico - T.Rex , Nibiru

Opublikowano

Witam. Co będzie lepszym wyborem? Wyrzutnia Aikido z Biedry czy Hydra z Carrefoura?

Opublikowano
6 minut temu, Damian02625 napisał:

Witam. Co będzie lepszym wyborem? Wyrzutnia Aikido z Biedry czy Hydra z Carrefoura?

Stawiam na Aikido

Opublikowano

Chce kupić kosteczki do 150zł co wybrać? Najlepiej jakies 3 kosteczki w miare fajne.

Opublikowano
48 minut temu, Damian02625 napisał:

Chce kupić kosteczki do 150zł co wybrać? Najlepiej jakies 3 kosteczki w miare fajne.

To nie temat do tego ? załóż temat w kategorii pomoc ?

Opublikowano

Prośba o pomoc w zakupie jakiegoś fajnego zestawu. Planuje już sie zaopatrzyć w coś co będzie użyte dopiero za 3 miesiace ale mysle, że warto  juz zakupić bo potem będzie ciężko

Chciałbym zrobić jakis ok 2 minutowy pokaż najlepiej jednym ciągiem (30 urodziny) tak żeby był efekt wow a też żeby nie popłynąć z kasą

z zeszłego roku została mi Hydra i coś jeszcze (musze zerknąć bo nie pamiętam)

Chciałbym zmieścić się w 200 max 250zł

Gość
Opublikowano

Wyrzutnia Fox w biedronce 20zl

NEC 140g

Strzałów 16

Kaliber 20

Wyrzutnia Magic w Lidlu 20zl

NEC 205g

Strzałów 16

Kaliber 25

Takie porównanie. 

A ty @poncio kup po prostu jakąś wyrzutnie na necie, np TITAN FIRE która strzela przez 90-120 sekund i tyle.

Albo w Lidlu sobie kup Kilovka 100strzalow za 119zl. 

Jak chcesz mieć w ciągu i nie chcesz kombinować. 

Opublikowano

2x Fox w biedronce 30zł

Kung fu + aikido w Biedrze 90zł

Bardzo fajne ceny 

Ogólnie moim zdaniem biorąc pod uwagę tą promocję 50% na drugą taką samą lub tańszą rzecz w Biedrze opłaca się sporo rzeczy kupić. 

Opublikowano

Polecam rakiety blast z Dino. Maja fajny rozbłysk, całkiem wielki jak za ta cenę 

Opublikowano
Dnia 29.12.2018 o 19:36, Rumcajs napisał:

Polecam rakiety blast z Dino. Maja fajny rozbłysk, całkiem wielki jak za ta cenę 

Dzięki , zakupilem paczkę. Chyba dużo lepsze niż te.z Carrefour