Kamix281 2 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Cześć! Od jutra w większości z marketów wchodzą oferty z fajerwerkami. Posiadam budżet równo 100 zł i zamierzam kupić kostkę 20mm do 100sh. Proszę o pomoc w wyborze! Po przejrzeniu ofert, ukazały mi się dwie możliwości: -JW2033 ILLUMINATI (Jorge) - Intermarche/Bricomarche -JW2030 NOSFERATU (Jorge) - Biedronka. Nosferatu miałem już w zeszłym roku, więc chciałbym jakąś zmianę. Ale z drugiej strony nie chcę kupować pierwszej propozycji w ciemno. Wasze opinie? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 A ja bym poszedł zupełnie inną pozycją a mianowicie Harmonie z Lidla lub jeśli miałbym wybierać z tych dwóch pozycji co wyżej wymieniłeś to wybrałbym Illuminati a tak o dla odmiany bo jak dla mnie 2 lata z rzędu kupować tą samą wyrzutnie to trochę przesada i strata pieniędzy. Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgadzam się z moim przedmówcą. Weź illuminati albo harmonie. Przy drugiej opcji to Ci jeszcze 20zl zostanie na jakieś rakietki do zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi